FORUMS

How to Root the LG G4 and Install TWRP Recovery – XDA TV

A rooting method has finally been found for the flagship LG G4. In this … more

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

[APPS][ICS] Compilation of default AOSP Apps *Now has Browser, MMS & Email*

632 posts
Thanks Meter: 127
 
By edgex, Senior Member on 30th March 2012, 07:35 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
7th April 2012, 10:02 PM |#41  
mossination's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 157
 
More
I'm talking about the latest updated xda app and changing the default view from light to dark. Its themed just like ics pretty heavily...




Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using XDA
Last edited by mossination; 7th April 2012 at 10:08 PM.
 
 
7th April 2012, 11:20 PM |#42  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I applied clockmdwork, tried fixing permission in recovery and aslo applied superuser; but still i can't copy apk to /system/app. System is throwing readonly message when i try to copy apks using astro.
8th April 2012, 03:27 AM |#43  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by mossination

I'm talking about the latest updated xda app and changing the default view from light to dark. Its themed just like ics pretty heavily...




Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using XDA

I don't have that. Maybe because my xda app came with the ROM. I tried to update it but it says it's up to date =/

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using xda premium
8th April 2012, 08:11 PM |#44  
m4570d0n's Avatar
Recognized Contributor
Houston
Thanks Meter: 1,026
 
Donate to Me
More
I installed the Beats audio zip in CWMR yesterday and when I tried to plug in a 3.5mm headphone jack to a small stereo, no music would play through the stereo. It worked fine on GB, and on the stock ICS leak. I tried all the different combinations of toggling the dock setting, switching between MusicFX and DSP, enabling and disabling DSP, etc. Nothing worked. Music plays from the handset just fine, but when I plug it in, it goes silent. Anyone else tried the Beats Audio zip?

Also, is there an easy way to remove it without reverting back to a nandroid backup? I can do that, I just really don't want to if I don't have to right now haha.


EDIT:
After making this post, I tried listening to music with headphones and it worked fine. I don't know if Android can recognize the difference between 3.5mm headphones and a cheap 3.5mm male-to-male cable to plug into a small dock/stereo, but it might have been just a crappy cable. I was at a friend's place so the stereo and cable are not mine to test again unless I go over there again. I also wiped everything and flashed Sky ICS today and have not tried to mess with Beats again yet.
Last edited by m4570d0n; 10th April 2012 at 03:56 AM.
8th April 2012, 09:29 PM |#45  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by m4570d0n

I installed the Beats audio zip in CWMR yesterday and when I tried to plug in a 3.5mm headphone jack to a small stereo, no music would play through the stereo. It worked fine on GB, and on the stock ICS leak. I tried all the different combinations of toggling the dock setting, switching between MusicFX and DSP, enabling and disabling DSP, etc. Nothing worked. Music plays from the handset just fine, but when I plug it in, it goes silent. Anyone else tried the Beats Audio zip?

Also, is there an easy way to remove it without reverting back to a nandroid backup? I can do that, I just really don't want to if I don't have to right now haha.


DSP and Beats Audio don't works for me neither... Too bad

Oh and I'm on AT&T note, didn't realised this was the skyrocket forum hehe
Last edited by mark1s; 8th April 2012 at 09:31 PM.
9th April 2012, 10:47 PM |#46  
wali01x's Avatar
Senior Member
Flag Brampton, Ontario
Thanks Meter: 1,072
 
Donate to Me
More
just to give heads up to you guys.. i got aosp email working ..
9th April 2012, 10:56 PM |#47  
OP Senior Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 127
 
More
Quote:
Originally Posted by wali01x

just to give heads up to you guys.. i got aosp email working ..

Got steps on how too? If it's more than what is in OP?
9th April 2012, 11:00 PM |#48  
wali01x's Avatar
Senior Member
Flag Brampton, Ontario
Thanks Meter: 1,072
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by edgex

Got steps on how too? If it's more than what is in OP?

its aosp aosp email not samsung one. that email.apk and exchange won't work.. your exchange is wrong 1 ..
Last edited by wali01x; 10th April 2012 at 12:08 AM.
The Following User Says Thank You to wali01x For This Useful Post: [ View ]
10th April 2012, 04:15 AM |#49  
Account currently disabled
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 1,400
 
More
Quote:
Originally Posted by jnicks510

I don't have that. Maybe because my xda app came with the ROM. I tried to update it but it says it's up to date =/

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using xda premium

Xda free version has that theme. The paid version is different. And yet to be updated.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using xda premium
11th April 2012, 06:33 PM |#50  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by armyveterangunner29

Xda free version has that theme. The paid version is different. And yet to be updated.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using xda premium

Yeah unfortunately. Patiently waiting though

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using xda premium
11th April 2012, 06:38 PM |#51  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Anybody else having trouble receiving and viewing pic messages using the stock mms app?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes