5,593,458 Members 36,726 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Rom] AOKP(Jellybean 4.2.2) | Task650 (6.24.13) AT&T

Tip us?
 
Cheaptrix
Old
#6301  
Member
Thanks Meter 18
Posts: 89
Join Date: Aug 2010
Location: St. Louis
Quote:
Originally Posted by jeff_chaney View Post
Mine looks like this as well. No option for Data limit or warning.

I came fro ShoStock2. Did full wipe/factory reset.

Flashed ROM, ICS, Task Theme.

Just tried re flashing ROM and gmail apps, leaving out theme. No luck
Same here. When I first open the data usage screen there is a blank space where the data limit checkbox should be the it rolls up removing the space...but alas, it's no longer showing the blank space so no video proof.
 
Simba501
Old
(Last edited by Simba501; 26th April 2012 at 02:57 AM.)
#6302  
Simba501's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1115
Posts: 3,147
Join Date: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by manny05 View Post
Can you keep Galaxy S2 setting task. I use it. If you really want to take it out, you can. Is there anyway you can upload the APK file so I can install it after every update?

Sent from my Samsung S2 running AOKP
It's merged in the rom (in settings > rom control). See the changelog (4-3-12).

EDIT: Disregard.

I was gonna upload the apk I had but I can't find it. I'm sure Task or someone else won't mind sharing it.
 
DJsCrIBbLe
Old
#6303  
Senior Member
Thanks Meter 165
Posts: 1,504
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
Just skimmed the last few pages. But with or without settings its up to you task. If it means a overall more working rom with less or no work a rounds remove them vs the few extra settings ..

Maybe for the ones make a flashable zip add on?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
 
king71st
Old
#6304  
king71st's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 96
Posts: 538
Join Date: Apr 2011
A small bug i found Im getting force close when I take a picture with front facing camera

Sent from my SGH-I777 using XDA
 
alacrify
Old
#6305  
alacrify's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1941
Posts: 3,427
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by Simba501 View Post
It's merged in the rom (in settings > rom control). See the changelog (4-3-12).
But Task is asking if he could get rid of it (see the last 4-5 pages) - that's why he was asking...

---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

Quote:
Originally Posted by king71st View Post
A small bug i found Im getting force close when I take a picture with front facing camera

Sent from my SGH-I777 using XDA
Known issue - first clear data for camera app - if that doesn't do it, replace camera.apk from ROM manually and set permissions.
SGSIV i337
SGSIII i747
SGSII i777
Xoom 10.1
The Following 2 Users Say Thank You to alacrify For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
task650
Old
#6306  
task650's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 45774
Posts: 20,879
Join Date: Sep 2010
Location: Portland, Oregon

 
DONATE TO ME
dont worry about the Data Usage thing guys. i fixed it. just wait a little bit for todays release. we didnt have it on gingerbread so im sure you can deal with it for a little bit.
The Following User Says Thank You to task650 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
projekt1
Old
#6307  
projekt1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 65
Posts: 528
Join Date: Aug 2007
Location: NorCal
Quote:
Originally Posted by task650 View Post
dont worry about the Data Usage thing guys. i fixed it. just wait a little bit for todays release. we didnt have it on gingerbread so im sure you can deal with it for a little bit.
Jesus, another release. You rock task
 
blindfusion
Old
#6308  
Member
Thanks Meter 14
Posts: 51
Join Date: Sep 2010
HAH. I was just about to flash 34. I knew it was coming...
 
Cheaptrix
Old
#6309  
Member
Thanks Meter 18
Posts: 89
Join Date: Aug 2010
Location: St. Louis
Quote:
Originally Posted by task650 View Post
dont worry about the Data Usage thing guys. i fixed it. just wait a little bit for todays release. we didnt have it on gingerbread so im sure you can deal with it for a little bit.
Didn't even know I needed it until a few pages back.

Just confirming it wasn't an issue with the one user. Appreciate the update.
 
remydlc
Old
#6310  
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 301
Join Date: Nov 2011
Location: South Florida
My data usage works. I'm using Siyah though.

Sent from my SGH-I777 using XDA
List of my current devices: Mako, jfltetmo, and Grouper.
Senior Unix Sys Admin

Tags
and are phone is, aokp, at&t i-777, awesome, curing blindness, illiterate noobs, mr. rogers, open source, random banter, rated pg, read the faq, rom, search or gtfo, task is awesome, taskbros, taskonians, this rom tastes like victory, we're #1!, west coast beauty, you're welcome for the rom
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes