Post Reply

[ROM] CM9 (ICS) for the Galaxy Player 5.0 USA

OP JackpotClavin

1st April 2012, 11:28 PM   |  #81  
EcHoFiiVe's Avatar
Senior Member
Flag Mundelein. IL
Thanks Meter: 740
 
1,561 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by YoBob

Tried and tried, but still only getting those gapps functioning as tablet apps. There are some new apps I discovered working in tablet mode, such as Engadget, Google Play Books, Super user etc

Sent from my YP-G70 using XDA

Can you please explain how you got into tablet mode? I tried setting my dpi to 129 but still nothing.. Please explain?
1st April 2012, 11:36 PM   |  #82  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
324 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by EcHoFiiVe

Can you please explain how you got into tablet mode? I tried setting my dpi to 129 but still nothing.. Please explain?

Its not really tablet mode as I can't get the setup to be like that on the ICS tablet. What happened after changing the dpi to 129 was that some apps changed into tablet mode .

Sent from my YP-G70 using XDA
1st April 2012, 11:39 PM   |  #83  
Jayydude_SGP's Avatar
Senior Member
Flag Gates County, NC
Thanks Meter: 35
 
385 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Well I want the bottom status bar and ics buttons :/

Sent from my Galaxy Nexus Player Tab ^_^
1st April 2012, 11:45 PM   |  #84  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
324 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by Jayydude_SGP

Well I want the bottom status bar and ics buttons :/

Sent from my Galaxy Nexus Player Tab ^_^

Same. How is the process going?

Sent from my YP-G70 using XDA
1st April 2012, 11:51 PM   |  #85  
EcHoFiiVe's Avatar
Senior Member
Flag Mundelein. IL
Thanks Meter: 740
 
1,561 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by YoBob

Same. How is the process going?

Sent from my YP-G70 using XDA

If you got anythning thats worth testing, id like to give anything a try!
1st April 2012, 11:55 PM   |  #86  
Jayydude_SGP's Avatar
Senior Member
Flag Gates County, NC
Thanks Meter: 35
 
385 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by EcHoFiiVe

If you got anythning thats worth testing, id like to give anything a try!

I opened a thread. The instructions are in there.

Sent from my MB870 using XDA Premium App
1st April 2012, 11:56 PM   |  #87  
Jayydude_SGP's Avatar
Senior Member
Flag Gates County, NC
Thanks Meter: 35
 
385 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by YoBob

Same. How is the process going?

Sent from my YP-G70 using XDA

I requested that the Guy who did it for the Galaxy Nexus mod the Apex launcher for me so it'd fit on a 129 DPI display

Sent from my MB870 using XDA Premium App
Last edited by Jayydude_SGP; 2nd April 2012 at 12:04 AM.
2nd April 2012, 12:19 AM   |  #88  
EcHoFiiVe's Avatar
Senior Member
Flag Mundelein. IL
Thanks Meter: 740
 
1,561 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Jayydude_SGP

I requested that the Guy who did it for the Galaxy Nexus mod the Apex launcher for me so it'd fit on a 129 DPI display

Sent from my MB870 using XDA Premium App

And is this guy currently working on it?!
2nd April 2012, 12:35 AM   |  #89  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
435 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by Rapydax

You don't need it per se.
Just back-up your whatsapp, contacts and contacts storage using Titanium Backup.
Install Root explorer pro and go to /data/apps and long-press on whatsapp. Then select 'send' to dropbox.

Flash any new ROM you want, like ICS and install gapps if needed. Download dropbox and download the whatsapp app you just uploaded to dropbox.

Then open titanium back-up (should still be there if you chose to back-up your market account with your installed apps). And restore the files for whatsapp, contacts and contacts storage.

Now open whatsapp and do the process of loggin in and it may ask for re-verification. Then you should have your contacts there. You only lost the names though, so you only see phone numbers.
I tried to export contacts to sd-card then import into ICS, but i wasn't able to do so.

I must flash a new rom? And i didnt understand why this will make whatsapp work on my player.. Is it make whatsapp think that its a phone? If yes why?
Thanks for the help!

Sent from my YP-G70 using xda premium
2nd April 2012, 12:43 AM   |  #90  
joshbeitler's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Is *that* the sudophone hack?

Sent from my Samsung Galaxy Brick using XDA

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm9, galaxy, ics, player, rom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Player 4.0, 5.0 Android Development by ThreadRank