Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,588 Members 47,078 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Tablet Mode for ICS roms :)

Tip us?
 
Rueben_
Old
#11  
Rueben_'s Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 417
Posts: 474
Join Date: Aug 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by cleve321 View Post
I set mine to 120 and it switched for me

Sent from my YP-G70 using xda premium
How do you see anything with it set to that lol

iPhone 3gs > HTC Desire S > Galaxy s2 > Nexus 4
Nexus 7
 
Jayydude_SGP
Old
#12  
Jayydude_SGP's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 385
Join Date: Jan 2012
Location: Gates County, NC
Quote:
Originally Posted by cleve321 View Post
I set mine to 120 and it switched for me

Sent from my YP-G70 using xda premium
You got the bottom status bar and everything?????

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
 
cleve321
Old
#13  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 69
Join Date: Apr 2012
Location: Richmond, VA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Rueben_ View Post
How do you see anything with it set to that lol
Lol i couldnt it was hard





Quote:
Originally Posted by Jayydude_SGP View Post
You got the bottom status bar and everything?????

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
I had it for an hour till my player soft brickes itself idk how tho

Sent from my YP-G70 using xda premium
If you love my work...Donate some money to help a brother out
 
YoBob
Old
#14  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 316
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by cleve321 View Post
I had it for an hour till my player soft brickes itself idk how tho

Sent from my YP-G70 using xda premium
What setup did u do? I'm on 120 dpi on AOKP and I can't see the bottom status bar.

Sent from my YP-G70 using XDA
 
cleve321
Old
#15  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 69
Join Date: Apr 2012
Location: Richmond, VA

 
DONATE TO ME
I don't remember because I just play around with the setting testing things

Sent from my YP-G70 using xda premium
If you love my work...Donate some money to help a brother out
 
Jayydude_SGP
Old
#16  
Jayydude_SGP's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 385
Join Date: Jan 2012
Location: Gates County, NC
Quote:
Originally Posted by cleve321 View Post
I don't remember because I just play around with the setting testing things

Sent from my YP-G70 using xda premium
Well that helps :sarcasm: Tablet mode doesn't trigger just by changing the DPI. The systemui.apk fc's on boot. Unless your on AOKP. I'd use that ROM but it isn't available for the US YP-G70....

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
 
YoBob
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 316
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by Jayydude_SGP View Post
Well that helps :sarcasm: Tablet mode doesn't trigger just by changing the DPI. The systemui.apk fc's on boot. Unless your on AOKP. I'd use that ROM but it isn't available for the US YP-G70....

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
System UI on AOKP does FC on boot the same way as AOSP when below 129 dpi.

Sent from my YP-G70 using XDA
 
Jayydude_SGP
Old
#18  
Jayydude_SGP's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 385
Join Date: Jan 2012
Location: Gates County, NC
Quote:
Originally Posted by YoBob View Post
System UI on AOKP does FC on boot the same way as AOSP when below 129 dpi.

Sent from my YP-G70 using XDA
Did you have YouTube 3D and all the other tablet UI apps?

Sent from my MB870 using XDA Premium App
 
YoBob
Old
#19  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 316
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by Jayydude_SGP View Post
Did you have YouTube 3D and all the other tablet UI apps?

Sent from my MB870 using XDA Premium App
Not when I tested it. Had the same number of tablet apps as u, such as Google Play Store, Books, Music, Peoples App etc.

Switched back now to CM9 though

Sent from my YP-G70 using XDA
 
Jayydude_SGP
Old
#20  
Jayydude_SGP's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 35
Posts: 385
Join Date: Jan 2012
Location: Gates County, NC
I am thinking if I rip a systemui.apk from an ICS tablet ROM and replace mine it will work. Are you willing to test it?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes