Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,983 Members 45,814 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Do you want holo/anarkia style into a separate theme?
yes 93 80.17%
no 23 19.83%
Voters: 116. You may not vote on this poll

[ROM][AOKP][B39][IMM76I][MDPI][15/06] AnarkyRom v.0.9.0 + AnarkyKernel

Tip us?
 
ak
Old
(Last edited by ak; 9th December 2013 at 02:34 PM.)
#581  
ak's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 39756
Posts: 9,238
Join Date: Feb 2011
Location: Ak Land Valley

 
DONATE TO ME
Wink wallpaper

wallpaper ......

Attachment 1015125



AK Power:

OnepOne Kernel: Coming
N4 Kernel: Link
N7 Kernel: Link
Gnex Kernel: Link
Website: Link
Github: Link
Twitter: Link
Dh: Link
Google+: Link

The Following User Says Thank You to ak For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Pietrone94
Old
#582  
Senior Member
Thanks Meter 84
Posts: 335
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by anarkia1976 View Post
wallpaper ......

Attachment 1015125
oh thanks!! that is what i wanted

Inviato dal mio GT-I9300 usando Tapatalk 2 Stable-1
device: Samsung Galaxy S - Galaxy S 3
 
gokussjx
Old
#583  
gokussjx's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4847
Posts: 2,047
Join Date: Jul 2011
Location: /home/bidyut

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by yevg85 View Post
tnks!
can i use rubic animations with the theme too?
and is there anywhere an mdpi gapps too?
Well, I'm not so sure, but they might.
Flash the animation packs & see. If they work, well & good!
If they don't, & break something, just reflash the theme packs!

Quote:
Originally Posted by anarkia1976 View Post
For theme reference to "theme session" please ...

For battery drain have you test with another kernel?
No, not yet! But AFAIK, the *wakelock* is an issue, which not just drains battery, but keeps phone from entering Deep Sleep, or proper Idle States!
So, Sync + WiFi is a no-no for ICS!
I don't know, or think, that flashing different kernel would solve it. But I'll give it a shot.
Will tell you what happens.

Quote:
Originally Posted by Pietrone94 View Post
for battery drain i suggest calibrating battery: 0%-->recharge to 100%...this 4-5 times
p.s. anarkia u have a PM from me
There's no drain in the ROM
If by chance there is, something wrong had happened. Wipe + flash again should do it.
As for calibrating... Li-ion Batteries don't have 'memory' feature of primitive cellphones batteries. So, there's no such thing as 'calibration'. (I know, its contradictory, but hey, you can't argue with facts that go as deep as the making of the Li-ion batteries...)

Anyway, the wakelock is a pain in the ass.
Do tell me if you find some solution...


 

Devices: Nexus 5 | Galaxy S III GT-I9300 | Galaxy S GT-I9000
ROMs: AOSPA
Kernels: Franco | Devil | Devil
Modems: M8974A | XXLF2 | AUCKF1

Press 'Thanks' if I helped you


I have ORD.
 
saszseb
Old
#584  
saszseb's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 877
Posts: 4,097
Join Date: Jan 2011
Location: Hungary, Gy-M-S.
Quote:
Originally Posted by Pietrone94 View Post
for battery drain i suggest calibrating battery: 0%-->recharge to 100%...this 4-5 times
p.s. anarkia u have a PM from me
Battery calibration is totally useless on ICS ROMs. Never did it and my battery is perfect.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
SGS GTI9000
ROM - KK 4.4
Modem - XXJVT
(If a thing is worth doing at all it's worth doing well.)
 
Pietrone94
Old
#585  
Senior Member
Thanks Meter 84
Posts: 335
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by saszseb View Post
Battery calibration is totally useless on ICS ROMs. Never did it and my battery is perfect.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
this is one of the most stupid things i've ever heard!!!!!! my battery last 2-3 hours more if i calibrate it well, if not it last few hours(8-9)
device: Samsung Galaxy S - Galaxy S 3
 
gokussjx
Old
(Last edited by gokussjx; 20th April 2012 at 12:01 PM.)
#586  
gokussjx's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4847
Posts: 2,047
Join Date: Jul 2011
Location: /home/bidyut

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Pietrone94 View Post
this is one of the most stupid things i've ever heard!!!!!! my battery last 2-3 hours more if i calibrate it well, if not it last few hours(8-9)
Actually, saszeb is right.
And people hear what they want to hear

I'm guessing you don't really know how modern phones, chips, & batteries function.
Well, no war here, but I suggest you do some research.

Lemme show you where to start:

1) http://www.androidauthority.com/the-...y-myths-46924/
2) http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1460553
3) http://www.rightnowintech.com/2010/1...ery-myths.html

Best of all, lemme blow the bubble out, with a post directly from a Google Android Employee:

https://plus.google.com/u/0/10505198...ts/FV3LVtdVxPT


 

Devices: Nexus 5 | Galaxy S III GT-I9300 | Galaxy S GT-I9000
ROMs: AOSPA
Kernels: Franco | Devil | Devil
Modems: M8974A | XXLF2 | AUCKF1

Press 'Thanks' if I helped you


I have ORD.
 
Handeman707
Old
#587  
Handeman707's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 369
Posts: 961
Join Date: Jan 2010
Location: 127.0.0.1
Somebody has a link "Weahter satusbar Mod for version rx6 Aokp B32 version?, same as b31aokp wheather mod version here, version b31 is not working with me....

ThanX Anyway!
 
ak
Old
#588  
ak's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 39756
Posts: 9,238
Join Date: Feb 2011
Location: Ak Land Valley

 
DONATE TO ME
Rx6 have this by default! Into statusbar

Sent from my GT-I9000 using XDA



AK Power:

OnepOne Kernel: Coming
N4 Kernel: Link
N7 Kernel: Link
Gnex Kernel: Link
Website: Link
Github: Link
Twitter: Link
Dh: Link
Google+: Link

 
saszseb
Old
#589  
saszseb's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 877
Posts: 4,097
Join Date: Jan 2011
Location: Hungary, Gy-M-S.
Quote:
Originally Posted by anarkia1976 View Post
Rx6 have this by default! Into statusbar

Sent from my GT-I9000 using XDA
Rx5,too.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
SGS GTI9000
ROM - KK 4.4
Modem - XXJVT
(If a thing is worth doing at all it's worth doing well.)
 
Xmalek
Old
#590  
Xmalek's Avatar
Member
Thanks Meter 12
Posts: 43
Join Date: Feb 2010
Is there a way to enable tablet mode ?
=> http://baroqueworksdev.blogspot.fr/2...ice-cream.html
according to his formula one has to change the dpi down to 128 (which turn the phone unusable for me), but can we change the "mStatusBarCanHide" value in order to enable tablet UI with 160 or greater dpi ?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes