T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more

Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more
Post Reply

Unbricking Acer A100

OP wolfie1_0

4th April 2012, 02:01 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
ok so I've upgraded to the 0090 version of the ICS update and i didnt touch my tablet for a day or so went to use it tonight and it wouldnt turn on it was plugged in the whole time and the blue light comes on at the top so i tried plugging it into my laptop and it came up as an APX device every time i try reboting it thats all it comes up as i searched around and couldn't find anything so im just hoping someone can help me get my tablet back up and running

thanks in advance
4th April 2012, 02:12 AM   |  #2  
Theonew's Avatar
Recognized Contributor
Wherever I am
Thanks Meter: 1,056
 
3,530 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by wolfie1_0

ok so I've upgraded to the 0090 version of the ICS update and i didnt touch my tablet for a day or so went to use it tonight and it wouldnt turn on it was plugged in the whole time and the blue light comes on at the top so i tried plugging it into my laptop and it came up as an APX device every time i try reboting it thats all it comes up as i searched around and couldn't find anything so im just hoping someone can help me get my tablet back up and running

thanks in advance

Does your device boot up?
4th April 2012, 02:28 AM   |  #3  
PeteSeiler2010's Avatar
Senior Member
Flag Mechanicsburg
Thanks Meter: 77
 
476 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Since your computer can see it in apx mode, I would try flashing the stock rom package through apx mode. You can find it about halfway down the development thread page.

That is of course you have tried everything else that you want to try.

Sent from my A100 using XDA
The Following User Says Thank You to PeteSeiler2010 For This Useful Post: [ View ]
4th April 2012, 02:34 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by Theonew

Does your device boot up?

it just sits at a black screen with the light on the power button on

Quote:
Originally Posted by PeteSeiler2010

Since your computer can see it in apx mode, I would try flashing the stock rom package through apx mode. You can find it about halfway down the development thread page.

That is of course you have tried everything else that you want to try.

Sent from my A100 using XDA

ok ill try that is there anything else i should try first im not that good with android devices yet (still learning)
4th April 2012, 02:44 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
ok i found the APX recovery download but i didnt find any instructions on how to use it any suggestions?
4th April 2012, 03:07 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
oh nevermind its and exe
4th April 2012, 05:36 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Ok so that didn't work the exe doesn't see my tablet so I extracted the exe with 7zip and found the image folder which has a bat file in it which after the first command I hear the windows USB disconnect sound so are there any other recommendations?
4th April 2012, 10:25 PM   |  #8  
PeteSeiler2010's Avatar
Senior Member
Flag Mechanicsburg
Thanks Meter: 77
 
476 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Do you have the drivers installed for apx mode?

Sent from my A100 using XDA
5th April 2012, 12:57 AM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by PeteSeiler2010

Do you have the drivers installed for apx mode?

Sent from my A100 using XDA

ya as soon as you send a command with nvflash even just nvflash --sync i hear the windows disconnect sound

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes