FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

App2zip

177 posts
Thanks Meter: 12
 
By nringwood SGS2, Senior Member on 4th April 2012, 08:15 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Go check out this app in the market.
It creates a zip of your apps that you can flash in cwm when you wipe phone. I know for a fact it doesn't work on Eugene's cm7 but maybe it works on other Roms. Test it first



LINK: https://www.dropbox.com/sh/m2gpv44zoas0odp/ZIFjxPMHFU/scd.app2zip-1.apk

Sent from a badass galaxy.
Last edited by nringwood SGS2; 4th April 2012 at 08:20 PM.
The Following 5 Users Say Thank You to nringwood SGS2 For This Useful Post: [ View ]
 
 
5th April 2012, 02:28 AM |#2  
Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by nringwood SGS2

Go check out this app in the market.
It creates a zip of your apps that you can flash in cwm when you wipe phone. I know for a fact it doesn't work on Eugene's cm7 but maybe it works on other Roms. Test it first



LINK: https://www.dropbox.com/sh/m2gpv44zo....app2zip-1.apk

Sent from a badass galaxy.

GooglePlay direct link....

https://play.google.com/store/apps/d...5hcHAyemlwIl0.
The Following User Says Thank You to bourdier For This Useful Post: [ View ]
5th April 2012, 02:42 PM |#3  
virajss's Avatar
Senior Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 77
 
More
For addictive flashers like me, this application is a God send!!

There are some bugs but here's the way to fix it:

0. Install the APPS2ZIP application from the link above.
1. Get a root file browser
2. Copy the "update-binary" file found in any T989 roms ZIP file \meta-inf folder.
3. Paste/overwrite the file here: /data/data/scd.app2zip/files

and then run the APPS2ZIP to create the update.zip file.

I have tested this file and it works great!! Its like flashable Titanium Backup restore !!
Last edited by virajss; 5th April 2012 at 05:09 PM.
The Following 5 Users Say Thank You to virajss For This Useful Post: [ View ]
5th April 2012, 04:59 PM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Well looking here we can make it work. Ill be testing on my lunch break!

Sent from a badass galaxy.
5th April 2012, 05:40 PM |#5  
linye's Avatar
Senior Member
Flag Louisiana
Thanks Meter: 23
 
More
It restore data and all?

Sent from my SGH-T989
5th April 2012, 05:47 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Not to sure. Will give it a try and find out. If it doesn't titanium will restore app data way quicker once they installed.

Sent from a badass galaxy.
5th April 2012, 05:52 PM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Hmm not finding app2zip where you specified? I'm on cm7.

Sent from a badass galaxy.
5th April 2012, 06:02 PM |#8  
virajss's Avatar
Senior Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 77
 
More
Yes, it restores data as well. Infact its the bad thing, I wanted it to have the option of just restoring the app and no data.

Not sure how the folder structure for CM7 is, I tested it on BeastMod5. Can you look in /data location. It should be there.
Last edited by virajss; 5th April 2012 at 06:10 PM.
The Following User Says Thank You to virajss For This Useful Post: [ View ]
5th April 2012, 09:35 PM |#9  
Towle's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Minnesota
Thanks Meter: 1,880
 
More
Quote:
Originally Posted by virajss

Yes, it restores data as well. Infact its the bad thing, I wanted it to have the option of just restoring the app and no data.

Not sure how the folder structure for CM7 is, I tested it on BeastMod5. Can you look in /data location. It should be there.

You could always clear the apps data before creating the zip.

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 2 Beta-5
6th April 2012, 03:28 AM |#10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Output zip file already exists is what I get when trying to.create a zip after updating binary

Sent from a badass galaxy.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes