FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] Samsung Galaxy ACE plus GT-S7500

6 posts
Thanks Meter: 0
 
By jjlinux, Junior Member on 6th April 2012, 06:57 PM
Post Reply Email Thread
Hello, I didn't find an exctra section for the ACE Plus GT-S7500 thus I post this here.
Has anyone successful rooted the device. I'd follwed a suggestion to install a root.zip and then reboot into recovery however it didn't apply the su apk to the device.

Can you pls advice.

Thx
 
 
6th April 2012, 08:52 PM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have retried a couple of times even renaming the file no luck.hasn't anyone rooted this device before? Any suggestion welcome! Unfortunately root is needed for a couple of apps.

Sent from my GT-S7500 using XDA
6th April 2012, 09:01 PM |#3  
mdfzhi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3,848
 
More
Quote:
Originally Posted by jjlinux

I have retried a couple of times even renaming the file no luck.hasn't anyone rooted this device before? Any suggestion welcome! Unfortunately root is needed for a couple of apps.

Sent from my GT-S7500 using XDA

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1321582
6th April 2012, 09:34 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Did you test this on this device actually...seems to fail

Sent from my GT-S7500 using XDA
6th April 2012, 09:50 PM |#5  
rush25's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 5,182
 
Donate to Me
More
Gingerbreak app u can give a try

Sent from my GT-S5830 using xda premium
7th April 2012, 08:35 AM |#6  
Senior Member
Flag Bhadravathi
Thanks Meter: 162
 
More
Quote:
Originally Posted by Rushabh25

Gingerbreak app u can give a try

Sent from my GT-S5830 using xda premium

doesn't work...
7th April 2012, 09:57 AM |#7  
mdfzhi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3,848
 
More
superoneclick?
7th April 2012, 10:09 AM |#8  
Senior Member
127.0.0.1
Thanks Meter: 422
 
More
SGA root.zip won't root any other device as there is assert check at start only..

so you will need to change update-script inside upd_1.zip to get it working on SGA+
7th April 2012, 12:01 PM |#9  
Spex's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 2,421
 
Donate to Me
More
superoneclick should work
9th April 2012, 12:10 PM |#10  
sab65's Avatar
Senior Member
Flag Kaarst, Germany
Thanks Meter: 31
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mv_style

superoneclick should work

Unfortunately it does not.

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

To get into stock recovery push and hold both volume button and the home button and briefly touch the power button.
9th April 2012, 07:06 PM |#11  
shailpancholi's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 78
 
More
Best option is Googling

Google and search
or try
Androidadvices.com

show off is immature *-*
°_° ™®©¶√π
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes