Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,355 Members 39,138 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

HTC One S/HTC Ville WIKI - Please Help To Update -

Tip us?
 
Tecardo
Old
#11  
Tecardo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 619
Posts: 703
Join Date: Nov 2011
Location: Pfofeld

 
DONATE TO ME
Should we add a FAQ?
 
original_ganjaman
Old
(Last edited by original_ganjaman; 15th April 2012 at 04:49 PM.)
#12  
original_ganjaman's Avatar
Senior Moderator - OP
Thanks Meter 4865
Posts: 4,917
Join Date: Jul 2007
Location: Glosta
Quote:
Originally Posted by Tecardo View Post
Should we add a FAQ?
Hopefully we should have a FAQ thread soon. When we have one a link will be added to the WIKI.

Edit: Added Link to FAQ in the "Guide/How To" section of the wiki


Age, catamite - fac mihi hunc diem felicissimum
 
HighRoIIer
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 105
Join Date: Oct 2010
Location: Hamburg
Quote:
Originally Posted by rboekee View Post
For anyone aggravated that swype doesn't yet work on the One S, HTC have included swype like functionality as default and while it's not quite as good as Swype it should see you through until Swype issue a fix. To enable...

- Go to Settings>Language and keybaord>HTC Sesne Input
- Toggle Trace keyboard to On

Hope that helps
Swype doesn't work because of the Menu Button on the Display. That changes the available ScreenResolution and swype thinks the resolution is not supported. If you redirect the menu button to a hardkey, than the screen is free and swype works perfect =)
 
SFP
Old
#14  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 41
Join Date: May 2010
Location: NE England
Quote:
Originally Posted by HighRoIIer View Post
Swype doesn't work because of the Menu Button on the Display.
Not sure what you mean? Which screen are you on? Sorry if it's obvious and I'm being stupid.
 
HighRoIIer
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 105
Join Date: Oct 2010
Location: Hamburg
Quote:
Originally Posted by SFP View Post
Not sure what you mean? Which screen are you on? Sorry if it's obvious and I'm being stupid.
The real Resolution is 960x540 pixel, but due to the onscreen menu button on the bottom of the screen in some apps the available resolution is only like 920x540 and therefore swype says, the resolution is not supported...
 
SFP
Old
#16  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 41
Join Date: May 2010
Location: NE England
Gotcha, thanks. I knew the screen res isn't compatible but didn't understand which menu button you meant.
 
HighRoIIer
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 105
Join Date: Oct 2010
Location: Hamburg
glad you got it. Have to translate everything so for the most time i have no idea what the proper translation would be. For me the menu button is the right klick on a pc mouse =D
 
dc211
Old
#18  
Senior Member
Thanks Meter 204
Posts: 562
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by HighRoIIer View Post
Swype doesn't work because of the Menu Button on the Display. That changes the available ScreenResolution and swype thinks the resolution is not supported. If you redirect the menu button to a hardkey, than the screen is free and swype works perfect =)
Hey Highroller,

Do you have anymore input for this. I already assign the menu button to the 3rd hard key instead of app switcher in the cy8c-touchkey.kl so it works as a menu button.

The button now works like a menu key but sometimes it still draws the onscreen menu and I can't install swype. Where else would I change it?
 
HighRoIIer
Old
#19  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 105
Join Date: Oct 2010
Location: Hamburg
Quote:
Originally Posted by dc211 View Post
Hey Highroller,

Do you have anymore input for this. I already assign the menu button to the 3rd hard key instead of app switcher in the cy8c-touchkey.kl so it works as a menu button.

The button now works like a menu key but sometimes it still draws the onscreen menu and I can't install swype. Where else would I change it?
Sorry, i am on the UTB Rom. It is changed there. No idea how to do it myself

Gesendet von meinem HTC One S mit Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to HighRoIIer For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
androidcues
Old
#20  
androidcues's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 91
Posts: 713
Join Date: Mar 2010
Location: Boston
oh great, ill poke around and see what i can do. while i havent had the One s for more than 24 hours now and dont know much yet about the HTC One series -- my question is thisn -- does the ONE-S and the ONE-X differ so much? would it be appropriate to have a ONE-Series wiki? That way, you get double the wiki-ness.

will play with the wiki this weekend, nothing like a good wiki.
hammerhead / grouper / htc ville tmous one-s / otter -kindle fire /htc vision tmous g2 / htc dream - tmous g1
seriously, i love the Android community.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes