Post Reply

[Q]AT&T Throttle speeds

8th April 2012, 02:57 AM   |  #11  
a3plew's Avatar
Senior Member
los angeles
Thanks Meter: 24
 
231 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I hit ten plus gigs a month. They throttle at five but it's very easy to get un throttled. Just look into the ImEi trick . Basically call and update your imei with a 4g phone. Then call back with lte note and update. You are un throttled. Don't let them limit your data Usage.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA
8th April 2012, 06:31 AM   |  #12  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
42 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by a3plew

I hit ten plus gigs a month. They throttle at five but it's very easy to get un throttled. Just look into the ImEi trick . Basically call and update your imei with a 4g phone. Then call back with lte note and update. You are un throttled. Don't let them limit your data Usage.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA

I did a search but can't find it, do you happen to have a link?

Does this really work though?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA
8th April 2012, 07:39 AM   |  #13  
a3plew's Avatar
Senior Member
los angeles
Thanks Meter: 24
 
231 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by jluu1286

I did a search but can't find it, do you happen to have a link?

Does this really work though?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA

This is from the infuse forum. More people should know about this. It is really simple. Lol people have pm me since I have always mentioned this on throttling threads.
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=22532530

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA
8th April 2012, 10:42 PM   |  #14  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
42 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Anyone know an alternative to this IMEI trick because I no longer have access to my old infuse so I don't really have the ability to "update" my IMEI.
8th April 2012, 10:52 PM   |  #15  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
42 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Thankfully my billing cycle just restarted today, I was at 4.8GB so I was nearing their 5gb mark.
I did some more research on this matter and found these three potential fixes, has anyone confirmed that it works on the Gnote?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1406864
and
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1342111
and
http://www.traemcneely.com/2011/12/2...trick-for-att/
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes