Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more
Post Reply

[Q] Help ! Urgent ! Bootloop after factory reset

OP nikctsh

7th April 2012, 03:45 PM   |  #1  
nikctsh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
351 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Currently on CM6 , after I clear dalvik-cache , cache , factory reset and try to reboot , it just continue at bootloop . What should I do ?
7th April 2012, 03:52 PM   |  #2  
3rdstring's Avatar
Recognized Contributor
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 1,081
 
2,195 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Try booting without the sdcard.
The Following User Says Thank You to 3rdstring For This Useful Post: [ View ]
7th April 2012, 03:56 PM   |  #3  
nikctsh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
351 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Tried ... but no use . Let me explain in details :
1) I boot to OR , clear dalvik-cache , clear cache , factory reset > power off
2) I use mini partition wizard to format my sdcard ext2
3) I boot to OR , convert ext2 to ext4 > factory reset> reboot
4) Its having bootloop

Pls help ...
7th April 2012, 04:05 PM   |  #4  
nikctsh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
351 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
After I reflash the rom and factory reset , it works now now going to flash theme , hopefully everything goes fine
8th April 2012, 10:01 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Which's rom you're using? U should try this boot fix ^^!
http://forum.xda-developers.com/atta...3&d=1332943878
8th April 2012, 02:36 PM   |  #6  
nikctsh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
351 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
My xt720 don't need a bootfix for cm6 . I was able to "escape" from the bootloop yesterday and now everything goes just fine . Thanks for your reply anyway .
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes