Post Reply

[CM9] Iconia ICS Project

OP leclasheur22

21st April 2012, 03:54 PM   |  #61  
toyface's Avatar
Senior Member
Flag Derbyshire
Thanks Meter: 58
 
595 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by ptesmoke

nothing yet boss.,..but keep watching

Sent from my SGH-I897 using xda premium

Don't you worry, I am doing, patiently of course, I know what goes into this stuff, first build really stable

Sent from my Nexus S using xda premium
21st April 2012, 04:01 PM   |  #62  
Land Master's Avatar
Senior Member
Flag Highlands Ranch, CO.
Thanks Meter: 170
 
512 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
This Alpha1 build is very nice!! Good enough for a daily driver so far, at least for me. Can't wait to see what the "future" holds.

Only issue I haven't seen mentioned is the home button doesn't function. It lights up when pressed but doesn't take you "home". And I do not believe the notification blink on it is working.

Certainly no big deal(s) but figured I would bring it up.

Many thanks to all involved!!!
21st April 2012, 06:06 PM   |  #63  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
cornerstone?
this rom is great but is there any chance of cornerstone multitasking?
22nd April 2012, 02:02 AM   |  #64  
ptesmoke's Avatar
Senior Member
Flag Cold Lake
Thanks Meter: 656
 
2,614 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Quote:
Originally Posted by Land Master

This Alpha1 build is very nice!! Good enough for a daily driver so far, at least for me. Can't wait to see what the "future" holds.

Only issue I haven't seen mentioned is the home button doesn't function. It lights up when pressed but doesn't take you "home". And I do not believe the notification blink on it is working.

Certainly no big deal(s) but figured I would bring it up.

Many thanks to all involved!!!

home button is a known issue...i should make a list of known issues...

Sent from my SGH-I897 using xda premium
24th April 2012, 02:22 AM   |  #65  
aszelinski's Avatar
Junior Member
Flag Waldoboro
Thanks Meter: 6
 
29 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
I'm running the A100 vangogh version 9.0.0 RC0 and I'm having GPS issues. Sygic and Navicon just crash when opening them. I had no issues wth the GPS till I upgraded to CM9 from ICS Leak .12. Is this a known issue with CM9?

Sent from my A100
24th April 2012, 05:19 AM   |  #66  
ptesmoke's Avatar
Senior Member
Flag Cold Lake
Thanks Meter: 656
 
2,614 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Quote:
Originally Posted by aszelinski

I'm running the A100 vangogh version 9.0.0 RC0 and I'm having GPS issues. Sygic and Navicon just crash when opening them. I had no issues wth the GPS till I upgraded to CM9 from ICS Leak .12. Is this a known issue with CM9?

Sent from my A100

some people have reported issues but i experience the opposite....my gps was always terrible on my a100, after cm9 i loaded up gps status and while the initial lock took 1-4 mins...i now get locks in my house and twice the sats seen.

now keep in mind depending where you are your gps.conf file should be modified for your local ntp servers. theres a great thread in the samsung captivate dev forum...im mobile atm so cant link.

but yea...i get 8-12 sat locks now....when on stock i was lucky to even see 2 sats..

Sent from my SGH-I897 using xda premium
The Following User Says Thank You to ptesmoke For This Useful Post: [ View ]
24th April 2012, 08:40 AM   |  #67  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
22 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Am I the only one with

ro.secure=1

In default.prop ?

As near as I can see system can't be made writable. Not a deal breaker for me, but should be noted in the release notes.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
24th April 2012, 02:33 PM   |  #68  
Senior Member
Flag Perth Amboy, New Jersey
Thanks Meter: 16
 
581 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
Quote:
Originally Posted by Cerinthus

Am I the only one with

ro.secure=1

In default.prop ?

As near as I can see system can't be made writable. Not a deal breaker for me, but should be noted in the release notes.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

System IS writable, but you have to re-root. Do a little search and you should find pertaining info on this very thread. I had to manually do the process (Zeronull's package didn't work), and I had to do it from terminal emulator, as opposed to ADB.

Can't say about the default.prop since I don't have my tab with me A.T.M.
24th April 2012, 03:11 PM   |  #69  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
22 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
nvm. Got it, thanks

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Last edited by Cerinthus; 24th April 2012 at 04:10 PM.
24th April 2012, 11:57 PM   |  #70  
aszelinski's Avatar
Junior Member
Flag Waldoboro
Thanks Meter: 6
 
29 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Thanks,
Thanks, I will give the gps.conf a look at... it may be just the programs aren't ICS ready,


Quote:
Originally Posted by ptesmoke

some people have reported issues but i experience the opposite....my gps was always terrible on my a100, after cm9 i loaded up gps status and while the initial lock took 1-4 mins...i now get locks in my house and twice the sats seen.

now keep in mind depending where you are your gps.conf file should be modified for your local ntp servers. theres a great thread in the samsung captivate dev forum...im mobile atm so cant link.

but yea...i get 8-12 sat locks now....when on stock i was lucky to even see 2 sats..

Sent from my SGH-I897 using xda premium


Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes