5,598,086 Members 42,747 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] SKYPE crackling

Tip us?
 
richiesuk
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2012
Location: leeds
Default [Q] SKYPE crackling

hi all,

just got m new suberb one s, but using skype is a nightmare..
it makes crackling noise even during dialling
anyone noticed the same fault?

navigon also gave me the same error.

but..games, videos, movies are ok (sygic too)

thnks
ric
 
greenkabbage
Old
#2  
Member
Thanks Meter 16
Posts: 48
Join Date: Jan 2009
Yup, have the same issue. Skype sound quality is terrible.
I think Skype has to fix their app to properly work with the phone.

Black One S, bought in Germany w/o branding
 
mardon85
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 231
Join Date: Jan 2009
Location: Manchester
Yup same problem here, same issue on gta3.
 
richiesuk
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2012
Location: leeds
Default ..

"good" to know

tanks guys..
so its not just me...

Ric
 
sk8hawk
Old
#5  
sk8hawk's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 10
Posts: 13
Join Date: Feb 2010
I have the same issues, Skype and GTA have a crackling sound. HTC suggested a factoryrest , didn't help though ....
 
richiesuk
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2012
Location: leeds
I guess this is ICS unsupported feature
 
encho
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 153
Posts: 588
Join Date: Jul 2010
Nope. Had Skype on my sgs with ICS, no problems whatsoever. Or any of the games. Beats audio issue maybe?
 
richiesuk
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2012
Location: leeds
is it possible to disable?

Quote:
Originally Posted by encho View Post
Nope. Had Skype on my sgs with ICS, no problems whatsoever. Or any of the games. Beats audio issue maybe?
 
richiesuk
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2012
Location: leeds
stil lcrackling with new skype.....
lovely
 
FunkyELF
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 143
Join Date: Sep 2009
Default horrible here too

It is way bad on my phone too.

Perhaps Beats Audio, are there any ROMs out there without Beats? Maybe it works on the CM9 port.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android Control Center Becomes Quick Control Panel, Brings Host of New Features

You may recall that back in August of last year, we talked … more

Polish Your Custom Themes with Theme Debugger

Creating a custom Android theme from scratch can be quite the laborious task. In addition to … more

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more

Tweak Your Xperia Device’s Camera App Yourself

We’ve come to expect nearly perfect cameraperformancein our modern day … more