Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,261 Members 51,452 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Att service

Tip us?
 
Infekxion
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 33
Posts: 326
Join Date: Jun 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by douglas12107 View Post
Anyone else lose all service I'm in north Dakota n have absulutly no service they doing a update or is it just me?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using XDA
Where at in ND? Im in Minot and yea every once in a while I'll lose data but only for a minute or two.

Sent from a Galaxy Device
 
jerrygooch
Old
#12  
jerrygooch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 263
Join Date: Jul 2011
Location: Conway

 
DONATE TO ME
Conway, AR here... I'm having terrible connectivity on HSPA+. I was actually about to change my radio. I'm using the note radio but until today I never had a problem with it. seems like I'm not the only one with issues.
Samsung Blackjack 2 --> iPhone 3g --> iPhone 4 --> Motorola Atrix --> Galaxy sII Skyrocket --> Galaxy SIII Pebble Blue (AT&T)

iPad 2 --> Transformer Prime --> Nexus 7 16GB
 
nest75068
Old
#13  
nest75068's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 826
Join Date: Feb 2012
Location: Dallas
Call AT&T and get added to the problem list. The more people who report it, the higher the severity it gets and the more people they assign to fix it.
The Following User Says Thank You to nest75068 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jerrygooch
Old
(Last edited by jerrygooch; 16th April 2012 at 08:28 PM.)
#14  
jerrygooch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 263
Join Date: Jul 2011
Location: Conway

 
DONATE TO ME
Been on the phone with them for 45 minutes. They reset their end. had me check my apn's (fine of course), factory reset (pain in the a$$), and now they told me I can stop by a store and get a new sim card. They claim to have no issues in the area. kinda a pain really!

*by lack of connectivity pretty much I cant access any webpages. not even sure if I can get an mms.. kinda sucks. I doubt it has to do with the note modem I have been using. I'm flashing the new leaks modem UCLD2 to see if that helps.
Samsung Blackjack 2 --> iPhone 3g --> iPhone 4 --> Motorola Atrix --> Galaxy sII Skyrocket --> Galaxy SIII Pebble Blue (AT&T)

iPad 2 --> Transformer Prime --> Nexus 7 16GB
 
hd2k10
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 240
Join Date: Oct 2010
Similar as above, woke up and data was being ridiculous. Full signal with LTE but I had no data service. Couldn't MMS, surf, etc.

Just outside of San Antonio, Texas here.
 
nest75068
Old
#16  
nest75068's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 826
Join Date: Feb 2012
Location: Dallas
Quote:
Originally Posted by jerrygooch View Post
Been on the phone with them for 45 minutes. They reset their end. had me check my apn's (fine of course), factory reset (pain in the a$$), and now they told me I can stop by a store and get a new sim card. They claim to have no issues in the area. kinda a pain really!
I would not have done a factory reset cause that has nothing to do with it. If your service was fine yesterday and is crap today, it's their network.
 
jerrygooch
Old
#17  
jerrygooch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 263
Join Date: Jul 2011
Location: Conway

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hd2k10 View Post
Similar as above, woke up and data was being ridiculous. Full signal with LTE but I had no data service. Couldn't MMS, surf, etc.

Just outside of San Antonio, Texas here.
Curious what radio and rom are you using? I find it odd that we are all having connectivity issues. They told me they don't have any problems with the network in my area.
Samsung Blackjack 2 --> iPhone 3g --> iPhone 4 --> Motorola Atrix --> Galaxy sII Skyrocket --> Galaxy SIII Pebble Blue (AT&T)

iPad 2 --> Transformer Prime --> Nexus 7 16GB
 
papertreeprophet
Old
#18  
papertreeprophet's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 134
Posts: 169
Join Date: Aug 2009
Location: Dallas, TX

 
DONATE TO ME
Yeah I'm in Dallas and LTE is barley functioning. Took about 20 minutes to get to this thread (oh how I wish I was exaggerating). I don't even want to guess how long its gonna take to post this once I'm done typing xD

:: Beamed Up From My Hacked Up Mobile Computing Device ::
( O . O ) <- My Face When My Mom Asks Me To Root Her Phone...
 
jerrygooch
Old
#19  
jerrygooch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 263
Join Date: Jul 2011
Location: Conway

 
DONATE TO ME
Ok, so here's what I did...

When I started having the issues this morning I was on NexusMod Beta 3 with the UCLC5 modem. I then downloaded the new modem UCLD2 and flashed it... Still no good. so I called AT&T (see brief post above)... then I figured I'd try a new rom. I downloaded the new Sky ICS UCLD2 base followed the instructions there (even reflashed the UCLD2 modem). Still no luck so I reflashed the UCLC5 modem. Now I have connectivity again. I'm going to be watching it closely over the next few hours. Not sure if this will help anyone but It's so far working for me.
Samsung Blackjack 2 --> iPhone 3g --> iPhone 4 --> Motorola Atrix --> Galaxy sII Skyrocket --> Galaxy SIII Pebble Blue (AT&T)

iPad 2 --> Transformer Prime --> Nexus 7 16GB
 
nest75068
Old
#20  
nest75068's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 826
Join Date: Feb 2012
Location: Dallas
My friend at AT&T just texted me, issue resolved.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...