FORUMS

XPrivacy for Android Lollipop – XDA Xposed Tuesday

Have you ever been on the Google Play Store and saw an app that you wanted to … more

How a HTC Droid Eris Changed a Members Life

Rarely can a member say that Android development or XDA had a profound effect on … more

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

 View Poll Results: Do you guys want Reloaded settings to be integrated or just an addon?

Yes, remove and make it an addon!
 
28 Vote(s)
50.00%
No, keep its. Its fine
 
28 Vote(s)
50.00%
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

(ROM)(ICS 4.0.4)(AOSP CM9)BoostHD RC5|(20/01/13)

16th April 2012, 11:29 AM |#21  
dinesh690's Avatar
OP Retired Forum Moderator
Flag UK
Thanks Meter: 1,570
 
Donate to Me
More
Well, reloaded settings has nothing to do with my ROM but to make it back to normal colour go into reloaded settings app and uncheck the theme option
The Following User Says Thank You to dinesh690 For This Useful Post: [ View ]
 
 
16th April 2012, 11:30 AM |#22  
tenchu_712's Avatar
Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by dinesh690

Well, reloaded settings has nothing to do with my ROM but to make it back to normal colour go into reloaded settings app and uncheck the theme option

but when i press setting button, it's FC

so i have to re-flash reloaded settings mod
16th April 2012, 11:32 AM |#23  
dinesh690's Avatar
OP Retired Forum Moderator
Flag UK
Thanks Meter: 1,570
 
Donate to Me
More
yep I meant for the guy with the blue status bar
16th April 2012, 11:33 AM |#24  
ghekua's Avatar
Senior Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 71
 
More
Status bar colour solved, thank you guys!
Em cam' on* anh tenchu )
16th April 2012, 11:39 AM |#25  
dinesh690's Avatar
OP Retired Forum Moderator
Flag UK
Thanks Meter: 1,570
 
Donate to Me
More
Okay guys, this should fix all your Statusbar issues
http://dl.dropbox.com/u/67547240/Boo...Hotfix%201.zip

Simply flash in CWM
Also has onscreen buttons like Stock ICS Enjoy
The Following User Says Thank You to dinesh690 For This Useful Post: [ View ]
16th April 2012, 11:41 AM |#26  
Junior Member
Galiza
Thanks Meter: 3
 
More
Ok now statusbar & market works fine! Any idea for the Unlock code at start?? Thanks
16th April 2012, 11:45 AM |#27  
shahzaib.khan's Avatar
Senior Member
Flag riyadh
Thanks Meter: 95
 
More
bestt rommmm till nowww in ICS beutifull fantastic

---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

live wallpeprs are also so smooth in this romm but need to ask that why cosmic flow not working in this rom
16th April 2012, 11:50 AM |#28  
dinesh690's Avatar
OP Retired Forum Moderator
Flag UK
Thanks Meter: 1,570
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Chrisglz

Ok now statusbar & market works fine! Any idea for the Unlock code at start?? Thanks

I cant replicate the unlock code issue sorry, Ill see what I can do though
16th April 2012, 11:57 AM |#29  
shahzaib.khan's Avatar
Senior Member
Flag riyadh
Thanks Meter: 95
 
More
cosmic flow live wallpaper help plx ????
16th April 2012, 12:00 PM |#30  
ghekua's Avatar
Senior Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 71
 
More
Bro after flashed hotfix, status bar issues solved.
But the simulator button under the homescreen dock appear (Back, home, Menu).
How can i disable it?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes