5,598,542 Members 45,820 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Are you interested in an ICS themed version of my rom?
Yes, I would absolutely love it!! 626 53.64%
That would be great 200 17.14%
Doesn't matter for me 150 12.85%
No, I don't really need this 85 7.28%
No, absolutely not, I love it the way it is!! 106 9.08%
Voters: 1167. You may not vote on this poll

[ROM][S][29/04]KA XS revolution rom coming soon!! |Jellybean fw|light, smooth & fast

Tip us?
 
mharckk
Old
#1301  
Senior Member
Thanks Meter 174
Posts: 795
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by SnowOokami View Post
i ended up in a bootloop

Aroma finished installing and now it keeps bootlooping after the KA ROM bootscreen :/
I'm pretty sure I ran all installation steps..
INSTALL KA06 first before KA07

Xperia Z1 running mharckk v1
Xperia S running mharckk v2
PROUD USER OF XPERIA PHONES -_-
 
chitose_ndy
Old
#1302  
chitose_ndy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 133
Posts: 1,399
Join Date: Jan 2011
Location: Jakarta
Quote:
Originally Posted by SnowOokami View Post
i ended up in a bootloop

Aroma finished installing and now it keeps bootlooping after the KA ROM bootscreen :/
I'm pretty sure I ran all installation steps..
could u explain what did u do on the installation ?

i mean step by step that uve already done ?
Smartphone at the moment

My second Smartphone

My first Smartphone
 
SnowOokami
Old
#1303  
Senior Member
Thanks Meter 259
Posts: 1,118
Join Date: Mar 2011
Location: Utrecht
- Copy KA07_Xperia_SSpeed to your internal storage
- Flashed rooted .76 firmware Can be found here with instructions: Xperia S .76 FTF and prerooted system
- Flashed doomkernel
- Updated wifi modules
- in recovery: Advanced => Wipe Dalvik Cache
- Did a factory reset in recovery
- Choose "install zip from sdcard" and install KA07
rebooted...
it launched the boot animation and then the screen went black (like it says in the OP) and then it rebooted
Current Rom: Stock Xperia .75
Launcher: Stock Xperia
Radio: Stock
Recovery: none
Kernel: Stock
CPU: fast
 
howdid
Old
(Last edited by howdid; 9th June 2012 at 07:10 PM.)
#1304  
howdid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 367
Posts: 1,133
Join Date: May 2010
Location: Vienna
after using my desire for over 2 years i ordered myself a xperia s i was checking the rom and found that there is no tweak for scrolling made :

So i present you SmoothscrollingMod for the Xperia S

ALL CREDITS TO AndroidOn

AndroidOn words :

Quote:
- Some android applications have some lag when they scroll.

I found in logcat that garbage collector is working to much when I do some scroll in application.

I googled about it and found the 'scrollingcache' function inside android making problem.

Some application developers recommend disable 'scrollingcache' in app's internal config.

But not all applications have disabled scrollingcache.

So the mod I'll do will disable the scrollingcache throughout the Android OS.

All apps will have no problem with scrollingcache.

I've had scrolling improvements with facebook,playerpro,poweramp,gallery apps , etc.
so i decided to make a flashable zip for the latest version of this rom.

The zip just replaces the framework.jar so no worrys about problems
be so nice and hit the thanks button
Attached Files
File Type: zip SmoothScroll_KA07 Xperia S.zip - [Click for QR Code] (4.29 MB, 44 views)
running AOSP <3

my deviantART http://howdid.deviantart.com/
if you want to say thank you hit the THANKS button
ALWAYS USE THE SEARCH FUNCTION BEFORE POSTING QUESTIONS
The Following 7 Users Say Thank You to howdid For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
piflechien
Old
#1305  
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 205
Join Date: Dec 2008
It boots (after some time), however i'm not sure I can see any improvements on scrolling
Facebook still have some lags for example.
 
howdid
Old
#1306  
howdid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 367
Posts: 1,133
Join Date: May 2010
Location: Vienna
Quote:
Originally Posted by piflechien View Post
It boots (after some time), however i'm not sure I can see any improvements on scrolling
Facebook still have some lags for example.
there should be a improvemend i noticed it in any rom i fixed the scrolling on my desire... and take a look at the feedback : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1411317
running AOSP <3

my deviantART http://howdid.deviantart.com/
if you want to say thank you hit the THANKS button
ALWAYS USE THE SEARCH FUNCTION BEFORE POSTING QUESTIONS
 
krabappel2548
Old
#1307  
krabappel2548's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 13242
Posts: 6,123
Join Date: Nov 2011
Location: Neerpelt

 
DONATE TO ME
ICS Theme is added in first post

Enjoy it!!!
I'm back with development, but not superactive yet.

Consider donating to me if you like my work. this would help me buy future devices.
 

Devices I have:
- Xperia Z1

Current devices I develop for:
- Xperia Z1
- Xperia Z Ultra

What I did and do:
- Member of Team AC!D, developer of Xperia Z Revolution Rom, Xperia ZL Revolution rom, Xperia S Revolution rom, Xperia Carbon rom's with tweaked kernel, and more!
 
mikbe
Old
#1308  
mikbe's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 126
Posts: 783
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by howdid View Post
there should be a improvemend i noticed it in any rom i fixed the scrolling on my desire... and take a look at the feedback : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1411317
It may work in Desire but I didn't see any difference in SXS.
 
douglam
Old
#1309  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 234
Join Date: May 2007
So far so good with the ka07. Just had one or two incidents where the phone seems unable to wake from sleep when I push the power button. The transparent bar below lights up but the screen stays black. Anyone have the same experience?
 
fastcx
Old
#1310  
Senior Member
Thanks Meter 145
Posts: 828
Join Date: Jun 2010
Location: Puchong
Quote:
Originally Posted by douglam View Post
So far so good with the ka07. Just had one or two incidents where the phone seems unable to wake from sleep when I push the power button. The transparent bar below lights up but the screen stays black. Anyone have the same experience?
Which kernel are you using? I suspect kernel, let us know the kernel version, cpu governer, io scheduler, did you undervolted it, etc
We walk the dangerous path, so you don't need to.
Give credit to whom credit due. If you like my work/help, please press the "THANKS" button below

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes