Post Reply

[mi7ROM] [18.04.12] [multi lang]mi7ROM_4_TANGO_8773 FINAL

OP mirolg

1st June 2012, 09:57 AM   |  #51  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
Screen Calibration
I did that, upgraded to Mango and Tango, both had the same issue. Hence i had to shift down to 6.5 now. I so miss WP7 though...
6th June 2012, 08:21 AM   |  #52  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Poor GSM signal
When i upgrade my tg01 this soft GSM signal in my phone is very bad. Have somebody a similar problem?
Miro great job
Last edited by axiontg; 6th June 2012 at 08:27 AM.
6th June 2012, 06:46 PM   |  #53  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by axiontg

When i upgrade my tg01 this soft GSM signal in my phone is very bad. Have somebody a similar problem?
Miro great job

Have you fix 3G/RADIO SIGNAL? http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=114
7th June 2012, 03:52 PM   |  #54  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Lost signal
Yes i have fix 3G/RADIO SIGNAL, and i have the signal but wery weak and when I talk frequently interrupts.
Last edited by axiontg; 7th June 2012 at 03:56 PM.
9th June 2012, 09:32 PM   |  #55  
Member
Thanks Meter: 2
 
65 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
hi,
thx for the rom.

i successfully flash the rom and play with it for a couple of hours.
then i fix the 3g, put my sim and configure my network.
everything worked fine.

after taking my sim of the phone i tried to reboot to continue playing with the tg01 but it's stuck in a boot loop.

the problem is each time i try to charge my phone, it tries to boot up and won't charge.
i can't understand what when wrong.

has it won't charge without trying to boot now, i don't have enough battery left to do anything.

does anyone have an idear?

edit: i found a second battery. i'm truing flashing the rom again to see if it do the trick

edit: it work. so basically one of my battery is empty. the phone won't let it charge without booting. As the battery doesn't have enough juice to fully boot, the phone won't go in charge mode... plugging the phone into a charger and not the pc give him enough juice to boot, thx
Last edited by jeams; 9th June 2012 at 10:49 PM.
14th June 2012, 12:33 PM   |  #56  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2012
SDCARD replace
Hello.

I've WP7 installed on my 1GB SDCARD and it works perfectly. Now I've bought 8GB SDCARD because I want to use it on my Toshiba, but when I plug the new SDCARD WP says it's damaged.

How can I replace my 1GB SDCARD for this one?

Thanks!

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

Quote:
Originally Posted by dmnmsc

Hello.

I've WP7 installed on my 1GB SDCARD and it works perfectly. Now I've bought 8GB SDCARD because I want to use it on my Toshiba, but when I plug the new SDCARD WP says it's damaged.

How can I replace my 1GB SDCARD for this one?

Thanks!

OK, I'm stupid. With hard reset my new SDCARD works fine. Now I've to reinstall all my applications and data. Yes, I'm very stupid...
19th June 2012, 07:20 PM   |  #57  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2012
Battery life
Hey,

What's your battery life with 3G/data connection ON?

With this rom my battery life is about 7-8 hours without so much use... is this normal? I've Mugen Power 1300mAh.

Thanks!
23rd June 2012, 11:42 AM   |  #58  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by axiontg

Yes i have fix 3G/RADIO SIGNAL, and i have the signal but wery weak and when I talk frequently interrupts.

Try doing a hard reset: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1336527

But remember, this method reset all settings in your phone!
17th July 2012, 07:00 AM   |  #59  
Junior Member
Flag Dresden
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
No import from SIM possible?
First thank you Mirolg for your support for this phone.

I have one question: i'm looking to import the Contacts of my SIM Card to the Phone, but there is no such option under Contacts.
The Windows Support Forum is not helpfull on that point as there is no such 'Import SIM contacts' Button.

Am i missing something?

Thanks for your help
20th July 2012, 08:26 AM   |  #60  
mirolg's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 2,503
 
3,234 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Lsdma

First thank you Mirolg for your support for this phone.

I have one question: i'm looking to import the Contacts of my SIM Card to the Phone, but there is no such option under Contacts.
The Windows Support Forum is not helpfull on that point as there is no such 'Import SIM contacts' Button.

Am i missing something?

Thanks for your help

There is no a standard function. Only import Ober LiveID synced contacts. In the 8779 OS Version, SIM import is aviable. Maybe i do a Update in next days ...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes