FORUMS

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] bln blink not working in cm7.2 alpha 8.1 a

18th April 2012, 12:24 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
After Installing Arakamer Kernal Blinking of LED Lights are Not Working

Can Anybody have the Solution For This?
The Following User Says Thank You to raj159 For This Useful Post: [ View ]
 
 
18th April 2012, 01:22 PM |#2  
Galaxy3User's Avatar
Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by raj159

After Installing Arakamer Kernal Blinking of LED Lights are Not
Working

Can Anybody have the Solution For This?

Aaaah 1 pressed the wrong button. Now you have 1 Thanks for free
Anyway if it doesn't work, try switching kernel again - maybe this kernel doesn't support the
LED light?
18th April 2012, 04:33 PM |#3  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 58
 
Donate to Me
More
Flash this blninstaller via cwm.it will work...

http://code.google.com/p/g3modteam/d...r.zip&can=2&q=
20th April 2012, 03:22 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Talking bln blink not working in cm7.2 alpha 8.1 a
You are Correct Dude but After BLN Installer LED Lights will work like in stock Rom not Like In CynogenMode (i.e It will Blink While Charging, Missed Call as well as message notifications) thus option in cm settings named led on screen trigger becomes deactive. My question was is their any way to enable it without changing arkamer kernal.

Thanks in Advance.

20th April 2012, 12:33 PM |#5  
Jason-EX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 980
 
More
Why do you need BLN anyway? It's totally useless!! 0.o
21st April 2012, 12:49 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by J.Purungrit

Why do you need BLN anyway? It's totally useless!! 0.o

I Like Blinking effects in cm7 thats why i want to know about bln therfore i am asking again if any body could have a fix on this problem
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes