Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,594 Members 53,737 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Google play error 500

Tip us?
 
08123369698
Old
#1  
08123369698's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 67
Join Date: Oct 2010
Default Google play error 500

Hi i have a problem with HOX and google play. When i try to download some apps it says error 500. I have tried to clear cache but it is still happening and i tried it in my old phone and there was no problem. Thanks
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1334848514709.jpg
Views:	1426
Size:	38.1 KB
ID:	1013520  
 
Sramie
Old
#2  
Sramie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 202
Join Date: Mar 2011
Location: Bratislava
re-set up APN
HTC One X, unlocked, rooted, Custom ROM
The Following 4 Users Say Thank You to Sramie For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
08123369698
Old
#3  
08123369698's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 67
Join Date: Oct 2010
i just did a factory reset but it doesnt work. i will try to re set the APN and i will let you know the result thanks.....
 
hercule18
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 101
Join Date: Jul 2006
I'm using Virgin Mobile Network in France and I have the same error.

Even reset the phone don't work. (so don't waste your time with this)
With the same google account it works with Wifi or with another carrier, so my carrier would be the problem, I called them but It seems the skills of Virgin Mobile France tech team are very low.

I hope future will show me the opposite

Herc.
<;;;;]=[) X10 Mini Pro 2.1 French (]=[;;;;>
 
08123369698
Old
#5  
08123369698's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 67
Join Date: Oct 2010
Yes i had same problem with you but now is working again,just try delete the proxy number you should be ok

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
The Following 4 Users Say Thank You to 08123369698 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
PunkRockDrifter
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2010
Thumbs up TANKX

This fixed my issue. Win.
 
Blackmind81
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2012
A big thanks! I did a reset of my APN and this fixed my issue.
 
siswo
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by 08123369698 View Post
Yes i had same problem with you but now is working again,just try delete the proxy number you should be ok

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
Thnks broo
 
ameadows252
Old
#9  
ameadows252's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 37
Join Date: Jul 2010
Location: St. Louis
Quote:
Originally Posted by Blackmind81 View Post
A big thanks! I did a reset of my APN and this fixed my issue.
How do I go about resetting my APN? I'm having the same issue. Maybe you could post a link that tells me how to go about it? I'd be happy with just that really.
 
BenPope
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 872
Posts: 3,486
Join Date: Dec 2007
http://lmgtfy.com/?q=android+reset+apn

The Following User Says Thank You to BenPope For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes