FORUMS

How a HTC Droid Eris Changed a Members Life

Rarely can a member say that Android development or XDA had a profound effect on … more

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Google play error 500

19th April 2012, 04:15 PM |#1  
08123369698's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
Hi i have a problem with HOX and google play. When i try to download some apps it says error 500. I have tried to clear cache but it is still happening and i tried it in my old phone and there was no problem. Thanks
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1334848514709.jpg
Views:	1465
Size:	38.1 KB
ID:	1013520  
 
 
19th April 2012, 05:09 PM |#2  
Sramie's Avatar
Senior Member
Flag Bratislava
Thanks Meter: 15
 
More
re-set up APN
The Following 4 Users Say Thank You to Sramie For This Useful Post: [ View ]
19th April 2012, 05:44 PM |#3  
08123369698's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
i just did a factory reset but it doesnt work. i will try to re set the APN and i will let you know the result thanks.....
20th April 2012, 08:08 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
I'm using Virgin Mobile Network in France and I have the same error.

Even reset the phone don't work. (so don't waste your time with this)
With the same google account it works with Wifi or with another carrier, so my carrier would be the problem, I called them but It seems the skills of Virgin Mobile France tech team are very low.

I hope future will show me the opposite

Herc.
20th April 2012, 06:19 PM |#5  
08123369698's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
Yes i had same problem with you but now is working again,just try delete the proxy number you should be ok

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
The Following 4 Users Say Thank You to 08123369698 For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 02:18 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up TANKX
This fixed my issue. Win.
30th April 2012, 02:17 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Wink
A big thanks! I did a reset of my APN and this fixed my issue.
25th August 2012, 09:47 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by 08123369698

Yes i had same problem with you but now is working again,just try delete the proxy number you should be ok

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2

Thnks broo
31st August 2012, 02:31 AM |#9  
ameadows252's Avatar
Member
Flag St. Louis
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Blackmind81

A big thanks! I did a reset of my APN and this fixed my issue.

How do I go about resetting my APN? I'm having the same issue. Maybe you could post a link that tells me how to go about it? I'd be happy with just that really.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes