Post Reply

[FIX] No Power Menu, No Lockscreen, Corrupt Efs FIX! Skyrocket and T989

22nd April 2012, 05:36 PM   |  #11  
icenight89's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 718
 
2,602 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mimart7

Do we need the android sdk for this?

nope, I included EVERYTHING u need
The Following User Says Thank You to icenight89 For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 06:59 PM   |  #12  
Dwolf16's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 17
 
199 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Yo ice nthn is working i did everything that it says plus what you've sent me and still nothing
Last edited by Dwolf16; 22nd April 2012 at 08:21 PM.
22nd April 2012, 08:22 PM   |  #13  
Dwolf16's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 17
 
199 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Still nothing
22nd April 2012, 08:30 PM   |  #14  
xcrazydx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,195
 
6,306 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Dwolf16

Still nothing

What's the problem? You can't use adb?
22nd April 2012, 08:35 PM   |  #15  
Dwolf16's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 17
 
199 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Ok so here's the break down

i flashed the efsfix.zip

i go into mounts and storage, and mount /efs ( a error saying Cant Mount /efs!)

i go to cmd.exe and find the Adb folder that has been unzipped

i detect devices with adb devices

i then adb push keystr /efs/imei

it says
C:\ADB>adb push keystr /efs/imei
0 KB/s (2 bytes in 0.002s)

I then reboot go into root explorer and nothings in efs/imei/ and theres nothing in there but the parent folder
22nd April 2012, 08:41 PM   |  #16  
icenight89's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 718
 
2,602 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Dwolf16

Ok so here's the break down

i flashed the efsfix.zip

i go into mounts and storage, and mount /efs ( a error saying Cant Mount /efs!)

i go to cmd.exe and find the Adb folder that has been unzipped

i detect devices with adb devices

i then adb push keystr /efs/imei

it says
C:\ADB>adb push keystr /efs/imei
0 KB/s (2 bytes in 0.002s)

I then reboot go into root explorer and nothings in efs/imei/ and theres nothing in there but the parent folder

alright, that's it. ur efs partition is corrupt, but I need a dump from a fresh stock untouched phone to make sure its fixed properly. In the mean time, I have made a zip of my efs. So change the instructions and do this.

Make a new folder I'm the same folder as adb.exe and name is efs. Extract the contents of attached zip inside efs folder. When u use adb inside cmd, type "adb push efs /". Then reboot. Report back on if that works or not
Attached Files
File Type: zip efs.zip - [Click for QR Code] (4.0 KB, 369 views)
Last edited by icenight89; 22nd April 2012 at 08:44 PM.
The Following User Says Thank You to icenight89 For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 08:56 PM   |  #17  
Dwolf16's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 17
 
199 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
ok so i rebooted what should i be looking for? when i was in root explorer nothing changed. When i went back into cwm it's still saying "Can't mount efs!" But in the cmd prompt it showed the "adb push efs /" worked
Last edited by Dwolf16; 22nd April 2012 at 09:02 PM.
22nd April 2012, 09:01 PM   |  #18  
icenight89's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 718
 
2,602 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
do u have a keystr right in /efs? does ur lock screen work, or power button? If not ur gonna have to wait til I get an efs dump from someone
The Following User Says Thank You to icenight89 For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 09:04 PM   |  #19  
Dwolf16's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 17
 
199 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by icenight89

do u have a keystr right in /efs? does ur lock screen work, or power button? If not ur gonna have to wait til I get an efs dump from someone

yea i got nothing....also when i did method one originally i would make the file

keystr

type in "ON"

Saved

and it would work until i rebooted...i just there was a way to save it after boot
22nd April 2012, 10:25 PM   |  #20  
mimart7's Avatar
Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 118
 
511 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
The push worked, but there is nothing in the imei directory.
Last edited by mimart7; 22nd April 2012 at 10:31 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes