Post Reply

S-off is Official!!! With Instructions...

OP graymonkey44

22nd April 2012, 08:21 AM   |  #481  
antp121's Avatar
Recognized Contributor
Flag New Jersey
Thanks Meter: 2,063
 
6,029 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by RoryHe

Yeah so i got s-off, then ruu'ed to GB firmwares
now im trying to flash amon ra and im getting this

C:\AndroidRez>fastboot flash recovery recovery-ra-vigor-3.15-gnm.img
sending 'recovery' (7078 KB)...
OKAY [ 1.467s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 1.783s

Any help?

Unlock your bootloader or flash their eng hboot.

Sent from my ADR6425LVW using XDA
The Following 2 Users Say Thank You to antp121 For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 08:22 AM   |  #482  
antp121's Avatar
Recognized Contributor
Flag New Jersey
Thanks Meter: 2,063
 
6,029 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nnnnr14

OMG IT JUST RANDOMLY BOOTED YYYAAAAYYy!! THANKS EVEYRONE!

No problem. If you need anymore help just give me a pm

Sent from my ADR6425LVW using XDA
The Following User Says Thank You to antp121 For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 08:22 AM   |  #483  
LakerStar25's Avatar
Senior Member
Flag LA
Thanks Meter: 88
 
511 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
People having the no beer for tonight thing reformat the SD card again and start the program over that helped me. Try that see if it helps.

Sent from my S-OFF ICS Rezound
22nd April 2012, 08:24 AM   |  #484  
antp121's Avatar
Recognized Contributor
Flag New Jersey
Thanks Meter: 2,063
 
6,029 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by maqsur

Could this issue that some are having with the no beer be related to what firmware and version of exploit they using? My success was on ics firmware and exploit

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2

Same. I s-offed on ics, downgraded to gb, then upgraded to ics then installed their hboot, then installed recovery then flashed a Rom. Everything works peachy and I have s-off

Sent from my ADR6425LVW using XDA
22nd April 2012, 08:25 AM   |  #485  
LakerStar25's Avatar
Senior Member
Flag LA
Thanks Meter: 88
 
511 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by Nopi45

Got the SD card fixed it worked by un-mounted and then erasing. Thanks for the help.

If your referring to me glad it worked. I was worried as hell when it happened to my 32gb card

Sent from my S-OFF ICS Rezound
22nd April 2012, 08:25 AM   |  #486  
antp121's Avatar
Recognized Contributor
Flag New Jersey
Thanks Meter: 2,063
 
6,029 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LakerStar25

People having the no beer for tonight thing reformat the SD card again and start the program over that helped me. Try that see if it helps.

Sent from my S-OFF ICS Rezound

I've been telling them that and it didn't work.

Sent from my ADR6425LVW using XDA
22nd April 2012, 08:28 AM   |  #487  
antp121's Avatar
Recognized Contributor
Flag New Jersey
Thanks Meter: 2,063
 
6,029 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Alright guys I'm calling it a night. If you need help, pm me and ill respond in the morning. I hope you guys can sort through your problems and that you can s-off successfully. Good night and good luck.
antp121

Sent from my ADR6425LVW using XDA
22nd April 2012, 08:33 AM   |  #488  
m3Jorge's Avatar
Senior Member
Flag Tampa, FL
Thanks Meter: 17
 
211 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Phone not detecting usb connection anymore!!!
Finally got it to work!!!!

Man the "wire trick" is really "tricky!"

Question though, If I flashed the "modified" HBOOT can I go back to the ICS stock HBOOT without loosing S-Off?
Last edited by m3Jorge; 22nd April 2012 at 09:56 AM.
22nd April 2012, 08:35 AM   |  #489  
Senior Member
Flag North ID
Thanks Meter: 84
 
301 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by antp121

Unlock your bootloader or flash their eng hboot.

Sent from my ADR6425LVW using XDA

Doh! , why did you upgrade back to the ics leak? eh night!
22nd April 2012, 08:36 AM   |  #490  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
I just want to know, with s-off how can you switch htc rezound to another company like tmobile or att in the U.S.??

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes