FORUMS

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Samsung S6102 Duos - back button problem

22nd April 2012, 07:51 PM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
More
Hi,

On my S6102 I've got a problem with back button: sometimes is unresponsive (does nothing when pressed) and sometimes is just laggy (responds after a while...).

That is very annoying, can anyone please help?

Many Thanks es!
The Following 2 Users Say Thank You to init3 For This Useful Post: [ View ]
 
 
22nd April 2012, 08:17 PM |#2  
Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag New Delhi
Thanks Meter: 5,136
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by init3

Hi,

On my S6102 I've got a problem with back button: sometimes is unresponsive (does nothing when pressed) and sometimes is just laggy (responds after a while...).

That is very annoying, can anyone please help?

Many Thanks es!

Touch phones like ours have unresponsive touch keys because it isnt that sensitive like in apple products..and as long as lag is concerned it shouldnt be much... Try contacting service center if it persists any longer

Sent from my GT-S5360 using XDA
22nd April 2012, 08:27 PM |#3  
kurotsugi's Avatar
Recognized Contributor
Flag yogyakarta
Thanks Meter: 1,801
 
More
clean your screen...you can find a guide in this post
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1540797
26th April 2012, 06:06 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy
My new phone is Samsung Galaxy Y Duos GT-S6102. I'm also facing the same problem.

I also want to know how to resolve it
26th April 2012, 09:22 AM |#5  
manoranjan2050's Avatar
Senior Member
Flag JAGATSINGHPUR
Thanks Meter: 1,392
 
Donate to Me
More
I m also facing same problem....... Back button is very slow......if any one find solution plz help ..

Sent from my GT-S6102 using xda premium
27th April 2012, 08:07 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I sent my phone to samsung service center. They said the less sensitivity of the return key may be caused by my screen protector. They asked me to remove it and tried for few more days.
Maybe you also can try it.
27th April 2012, 08:52 AM |#7  
manoranjan2050's Avatar
Senior Member
Flag JAGATSINGHPUR
Thanks Meter: 1,392
 
Donate to Me
More
Oh i also try it ....... Thanks friend...

Sent from my GT-S6102 using xda premium
6th May 2012, 11:40 AM |#8  
Member
Flag Noida
Thanks Meter: 3
 
More
Question PLZ Help me for GT-s6102
i just rooted my phone and i found my play store getting force close every time
then i unroot my phone still the problem is same i also factory reset and tried all possible method please help
6th May 2012, 02:47 PM |#9  
ARVolutionz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Wink
Quote:
Originally Posted by wahaha_hot

I sent my phone to samsung service center. They said the less sensitivity of the return key may be caused by my screen protector. They asked me to remove it and tried for few more days.
Maybe you also can try it.

yes, the thickness of the screen protector affects the sensitivity..
my phone (S5360) has a quite thick screen protector and it makes the back and menu buttons dont work.. and then magically working again..
my friend has a thin one, and his buttons work well even its covered.

other tip: try cutting your screen protector to fit only the screen. so it dont block the back and menu button.
11th May 2012, 04:38 AM |#10  
Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 1
 
More
Confirm this is a problem with this device. Just purchased and without any screen protector there is a noticeable lag. or at times didnt work.

Changed to a new device after going to service center but the problem still persists.
The Following User Says Thank You to srikrishnak For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes