What’s the Ideal Phone Screen Size and Why?

There’s no denying that smartphones have gotten bigger and bigger over the last few … more

European HTC One M8 Lollipop Update Rollout Begins

A fortnight ago, Android 5.0 Lollipop began rolling out to unlocked and developer editions … more

Streamline Wedding Planning with Google Weddings

Wedding planning is an extremelystrenuou tasks for most people – the flowers, the … more

Reasons, Limits and Improvements of Display Growth

The world of smartphones has seen an increase in specification numbers, year after year. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Rogers?

OP 2Pair

23rd April 2012, 06:06 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Do you think it would be possible for me to go to Rogers and switch my phone?

Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA
24th April 2012, 04:32 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Wow are you people kidding me? I thought this forum would provide help. Clearly you people are useless.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA
24th April 2012, 01:32 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 11
 
254 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by 2Pair

Wow are you people kidding me? I thought this forum would provide help. Clearly you people are useless.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA

Well... The people of this forum have the option to help you, or not to. Don't be a stuck up kid who doesn't do his research and expect everything to be given to him. Why not call your Rogers customer support line? Or google a bit about Rogers Early Hardware Upgrades. Or simply login to your Rogers online account and see the cost of upgrading to a new phone.

I figured this out when I upgraded to me evo 3d by... wait for it.... CALLING ROGERS.

So, in conclusion, it is not us, the helpful members, or the developers or whomever else browses this board that is useless, it is you. Because you clearly don't put in effort.
24th April 2012, 02:39 PM   |  #4  
metalfan78's Avatar
Senior Member
Flag Littleton, CO
Thanks Meter: 1,820
 
4,058 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by 2Pair

Wow are you people kidding me? I thought this forum would provide help. Clearly you people are useless.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA

What an excellent way to get help from strangers. We must have forgot that we owe you something.

We're comin from a pure power source.
25th April 2012, 10:50 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
If you do t have anything useful to say, then don't bother saying it. This post was meant for an useful answer not your rubbish

Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA
26th April 2012, 01:40 AM   |  #6  
metalfan78's Avatar
Senior Member
Flag Littleton, CO
Thanks Meter: 1,820
 
4,058 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Like calling people useless?

"We're coming from a pure power source."
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes