FORUMS

Time-Lapse with ChronoSnap – XDA App Review

Some of the most interesting pictures are time-lapse animations that capture the … more

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

*UPDATED* 6/26/2012 Motorola Razr/Maxx, Droid 4,HTC Rezound Will work on any GSM

8th May 2012, 09:55 PM |#101  
pvillasuso's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 594
 
More
Quote:
Originally Posted by munchy_cool

how did you do it , as in the steps and the carrier you used, att or tmo.
assuming it's att as you are on 850 3g, also can you please post a pic for us.
we will be so happy

Actually its pretty easy , no need of Radio Comm

I have a Moto CDMA XT912

Steps :

[optional] Flash this : ICS ROM > http://bit.ly/JW8j8w
[optional] Flash this : GAPPS > http://bit.ly/JW7vAG

Flash this : GSM PATCH > http://bit.ly/JW7Hjd
FLash this : "MAGIC code" lol > http://forum.xda-developers.com/atta...4&d=1336485537

Reboot , and done ! , you'll have GSM enabled [ all bands ]
Last edited by pvillasuso; 8th May 2012 at 10:19 PM.
The Following 4 Users Say Thank You to pvillasuso For This Useful Post: [ View ]
 
 
8th May 2012, 11:32 PM |#102  
munchy_cool's Avatar
Senior Member
Flag void (0)
Thanks Meter: 1,698
 
Donate to Me
More
Which sim did you try ..att or tmo ? Thanks for the steps bro ....

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
8th May 2012, 11:37 PM |#103  
pvillasuso's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 594
 
More
Quote:
Originally Posted by munchy_cool

Which sim did you try ..att or tmo ? Thanks for the steps bro ....

Sent from my Galaxy Nexus using XDA

None of them . its a Costa Rican SIM [ ICE ] 1800 GSM , and 850 3G

Its the same as ATT
9th May 2012, 05:26 AM |#104  
munchy_cool's Avatar
Senior Member
Flag void (0)
Thanks Meter: 1,698
 
Donate to Me
More
Thanks again dude

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
9th May 2012, 10:27 AM |#105  
Senior Member
Thanks Meter: 203
 
More
Quote:
Originally Posted by pvillasuso

Actually its pretty easy , no need of Radio Comm

I have a Moto CDMA XT912

Steps :

[optional] Flash this : ICS ROM > http://bit.ly/JW8j8w
[optional] Flash this : GAPPS > http://bit.ly/JW7vAG

Flash this : GSM PATCH > http://bit.ly/JW7Hjd
FLash this : "MAGIC code" lol > http://forum.xda-developers.com/atta...4&d=1336485537

Reboot , and done ! , you'll have GSM enabled [ all bands ]

I've tried this three time coming from stock Gingerbread and it has yet to work at all, I can't pick up any signal, you didnt do anything else besides what you wrote?
9th May 2012, 03:43 PM |#106  
lrrc29's Avatar
Member
Thanks Meter: 9
 
More
after flash the patch and the magic code i lost my wifi my 4g radio and lte cdma menu. any ideas?

Sent from my XT912 using xda premium
9th May 2012, 06:14 PM |#107  
stupidchicken03's Avatar
Senior Member
Flag In the SAC of CA
Thanks Meter: 24
 
More
close yet so far
9th May 2012, 06:45 PM |#108  
Junior Member
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by lrrc29

after flash the patch and the magic code i lost my wifi my 4g radio and lte cdma menu. any ideas?

Sent from my XT912 using xda premium

After you put back your Verizon SIM use Phone Info to switch the radio back to CDMA. It will bring back the CDMA/LTE menu in your settings. If you already tried this and you still don't have the CDMA/LTE menu then I'm not sure what's wrong.
9th May 2012, 07:53 PM |#109  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have tried this exact process 3 times but after flashing everything I still get no signal no matter how long I wait it detects my simcard number and phone number just never picks up signal even when i go to the options and change it to WCDMA prefered or GSM Only. Is there anything im missing?
9th May 2012, 08:04 PM |#110  
joshw0000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 442
 
More
Just about every Moto Verizon phone can be unlocked for GSM. I flashed a Droid 3 to AT&T for my little brother. He gets 3G. I've read that other phones are capable - D2G, Droid Pro, and even an HTC Rezound. Any global phone has capabilities.

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes