FORUMS

Time-Lapse with ChronoSnap – XDA App Review

Some of the most interesting pictures are time-lapse animations that capture the … more

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Tablet Mode Mod --Q & A-- !!!!!!

30th April 2012, 03:26 AM |#101  
moinsheriff's Avatar
Senior Member
Flag Dubai - UAE
Thanks Meter: 29
 
More
i rebooted to recovery and flashed alpha 2 mod and tablet enable 213 and fixd permissions.. and it works .. i got the alpha 3 mod from the old log as he mentiones .. still runnin seraphim

Quote:
Originally Posted by itsjusttim

Lol flash the tablet mod in the op

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium

 
 
30th April 2012, 03:30 AM |#102  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
More
Quote:
Originally Posted by moinsheriff

i rebooted to recovery and flashed alpha 2 mod and tablet enable 213 and fixd permissions.. and it works .. i got the alpha 3 mod from the old log as he mentiones .. still runnin seraphim

If you flashed Alpha 2, you're no longer running Seraphim. Alpha 2 is a complete ROM. Or are you talking about TABLET_UI_AOSP_A2.zip? That's just the Tablet Mod enabling patch. Alpha 2 is ICS_CLC5_Alpha2.zip, which is a complete ROM. Alpha 3 is a Mod patch designed to go over Alpha 2.
30th April 2012, 03:34 AM |#103  
Iphony89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 84
 
More
Is the fix for the white text posted yet?
30th April 2012, 03:38 AM |#104  
moinsheriff's Avatar
Senior Member
Flag Dubai - UAE
Thanks Meter: 29
 
More
yes i flashed tablet_ui_aosp_a2.zip and then the tablet_ui_213_enable.zip . aokp settings still force close .

Quote:
Originally Posted by jpg71

If you flashed Alpha 2, you're no longer running Seraphim. Alpha 2 is a complete ROM. Or are you talking about TABLET_UI_AOSP_A2.zip? That's just the Tablet Mod enabling patch. Alpha 2 is ICS_CLC5_Alpha2.zip, which is a complete ROM. Alpha 3 is a Mod patch designed to go over Alpha 2.

30th April 2012, 03:43 AM |#105  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
More
Quote:
Originally Posted by moinsheriff

yes i flashed tablet_ui_aosp_a2.zip and then the tablet_ui_213_enable.zip . aokp settings still force close .

Did you also flash Alpha 3 (AOKP_ICS_Tweaks_ALPHA_3.zip)? If so, I would try this again without that, as it wasn't designed to run on anything other than Alpha 2, and even then it has known FC's.
30th April 2012, 03:46 AM |#106  
moinsheriff's Avatar
Senior Member
Flag Dubai - UAE
Thanks Meter: 29
 
More
i did initially.. but then i went back to recovery and flashed the two files i mentioned without ics_tweaks_alpha3

Quote:
Originally Posted by jpg71

Did you also flash Alpha 3 (AOKP_ICS_Tweaks_ALPHA_3.zip)? If so, I would try this again without that, as it wasn't designed to run on anything other than Alpha 2, and even then it has known FC's.

30th April 2012, 03:59 AM |#107  
nash2000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
More
I read that there was a fix for the white on white text bug...does anyone one which file it is?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
30th April 2012, 04:03 AM |#108  
VonEsch's Avatar
Senior Member
Flag Ventura, CA
Thanks Meter: 899
 
More
Quote:
Originally Posted by moinsheriff

i did initially.. but then i went back to recovery and flashed the two files i mentioned without ics_tweaks_alpha3

Fix permissions, wipe cache/dalvik, all that good stuff?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA
30th April 2012, 04:05 AM |#109  
moinsheriff's Avatar
Senior Member
Flag Dubai - UAE
Thanks Meter: 29
 
More
no cache or dalvik wipe. just flashed and fixed permissions
Quote:
Originally Posted by VonEsch

Fix permissions, wipe cache/dalvik, all that good stuff?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA

30th April 2012, 04:22 AM |#110  
nash2000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
More
Is anyone here running a clock/weather widget? I've tried several but non of them look right...all way too small. I've tried to resize it but its still real small.


Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1335756142837.jpg
Views:	62
Size:	10.9 KB
ID:	1032080  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes