FORUMS

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

RAGZ ICS DDLP8 v2 ONLINE with Sony Bravia And Xloud engine

118 posts
Thanks Meter: 61
 
By raaghav2, Senior Member on 28th April 2012, 09:20 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
1st May 2012, 11:22 AM |#61  
jjamain's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 223
 
More
Quote:
Originally Posted by raaghav2

just do a clean install and see factory reset wipe cache .dalvik cache

I tried to avoid factory reset..anyway i will try factory reset after this.

Can i update the google+?

Sent from my GT-N7000 using XDA
 
 
1st May 2012, 11:35 AM |#62  
cheezusweezel's Avatar
Senior Member
Flag Frankfurt
Thanks Meter: 69
 
More
Mirror: https://docs.google.com/open?id=0By-...E1TanhjQ205ZDA
1st May 2012, 11:36 AM |#63  
crualfoxhound's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
@ raaghav2

Bad news again for me.
Flashed v3 full wipe but still stuck at n7000 screen:(

PS
Also afterwards tried flashing Franco 10 kernal and abyss 3.9 kernal
And kj4 through PC odin

All full wiped afterwards
Last edited by crualfoxhound; 1st May 2012 at 11:38 AM.
1st May 2012, 11:40 AM |#64  
cheezusweezel's Avatar
Senior Member
Flag Frankfurt
Thanks Meter: 69
 
More
Quote:
Originally Posted by crualfoxhound

@ raaghav2

Bad news again for me.
Flashed v3 full wipe but still stuck at n7000 screen:(

Did you have before a gingerbread or ics-build ? Try to install franco v10 kernel, reboot recovery, fullwipe, install v3 ...

Last idea, flash pre-rooted LC1 via Odin, flash cf-kernel, fullwipe, flash v3 !!!
1st May 2012, 11:58 AM |#65  
jjamain's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 223
 
More
Factory reset. Contacts setting and options work fine.

Another problem. Drop down in browser FC

Try click on dropdown list here
http://www.echoecho.com/htmlforms11.htm

Sent from my GT-N7000 using XDA
1st May 2012, 11:58 AM |#66  
crualfoxhound's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by cheezusweezel

Did you have before a gingerbread or ics-build ? Try to install franco v10 kernel, reboot recovery, fullwipe, install v3 ...

Last idea, flash pre-rooted LC1 via Odin, flash cf-kernel, fullwipe, flash v3 !!!

Can u attach the pre rootedvlc1 and cf kernel please I give it a go. Thanks for your help

Ps i came from liquid smooth v1 ics rom
1st May 2012, 12:19 PM |#67  
cheezusweezel's Avatar
Senior Member
Flag Frankfurt
Thanks Meter: 69
 
More
Quote:
Originally Posted by crualfoxhound

Can u attach the pre rootedvlc1 and cf kernel please I give it a go. Thanks for your help

Ps i came from liquid smooth v1 ics rom

Sure ...

ROM: https://hotfile.com/dl/149636641/e30...XXLC1.rar.html

Kernel: http://forum.xda-developers.com/atta...1&d=1331833964

Kernel-Flasher (put zImage from Kernel in zImage folder): http://forum.xda-developers.com/atta...6&d=1320499012
-> execute "already-rooted.bat" and follow the instructions
Last edited by cheezusweezel; 1st May 2012 at 12:22 PM.
1st May 2012, 12:30 PM |#68  
jjamain's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 223
 
More
Quote:
Originally Posted by jjamain

Factory reset. Contacts setting and options work fine.

Another problem. Drop down in browser FC

Try click on dropdown list here
http://www.echoecho.com/htmlforms11.htm

Sent from my GT-N7000 using XDA

Really need this features for online transaction (select bank acct)

Dolphin browser hd FC as well.


Sent from my GT-N7000 using XDA
1st May 2012, 12:39 PM |#69  
cheezusweezel's Avatar
Senior Member
Flag Frankfurt
Thanks Meter: 69
 
More
With boat browser and dropdown menue also FC...

Sent from my GT-N7000 using xda premium
1st May 2012, 12:41 PM |#70  
kam333's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 334
 
More
1st impressions, very snappy & smooth, thanks.

2 bugs though:
swype force closes, tried clearing cache & data, but no go & same issue as jjamain... stock & dolphin crash on dropdown


Quote:
Originally Posted by jjamain

Really need this features for online transaction (select bank acct)

Dolphin browser hd FC as well.


Sent from my GT-N7000 using XDA

this is a fault in the theme, it was the same with checkrom using jkay mod with ics theme.

opera mobile works with dropdowns, you can use that until this gets fixed or flash a jkmod with stock (not ics) theme.
Last edited by kam333; 1st May 2012 at 12:44 PM.
The Following User Says Thank You to kam333 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes