The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

How to Root Android Wear 5.0.1 Lollipop Devices – XDA TV

The Lollipop update for Android Wear devices has hit the market and people are … more

Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Branded 3 UK update available

OP bev309

1st May 2012, 10:13 AM   |  #1  
bev309's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 9
 
66 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Couldn't see another post - sorry if there is another regarding this, but just updated on branded 3 UK phone to 1.28.771.9
1st May 2012, 10:28 AM   |  #2  
SB13X's Avatar
Senior Member
Flag England, UK
Thanks Meter: 192
 
621 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I got it through yesterday, signal seems to be the only improvement and now my data connection remains active rather than constantly resetting.
1st May 2012, 10:58 AM   |  #3  
bev309's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 9
 
66 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
I'm behind then lol
My signal seems a bit better too, haven't noticed much on the data front, as I'm mostly on my wi-fi, it seemed ok before though!
4th May 2012, 10:21 AM   |  #4  
TeAm HeX's Avatar
Junior Member
Flag London
Thanks Meter: 73
 
24 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bev309

Couldn't see another post - sorry if there is another regarding this, but just updated on branded 3 UK phone to 1.28.771.9

I Know This Is An Old Thread But I Just Got 1.29? Anyone The Same On 3?
4th May 2012, 10:26 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
165 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Nope. No updates available for me
4th May 2012, 10:26 AM   |  #6  
bev309's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 9
 
66 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by TeAm HeX

I Know This Is An Old Thread But I Just Got 1.29? Anyone The Same On 3?

Nope, nothing here. Is your phone branded?
4th May 2012, 10:26 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
644 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by TeAm HeX

I Know This Is An Old Thread But I Just Got 1.29? Anyone The Same On 3?

Branded?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes