Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,742 Members 37,513 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][5/4/12]1.13.652.1 CL372137 release-keys[ICS]

Tip us?
 
renzo.olivares
Old
#501  
renzo.olivares's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 16212
Posts: 9,093
Join Date: Jan 2011

 
DONATE TO ME
Will post a new update based on football's ruu

Sent from my PG86100 using XDA
The Following 9 Users Say Thank You to renzo.olivares For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
yousefak
Old
#502  
yousefak's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 850
Posts: 1,785
Join Date: Sep 2010
Location: Salt Lake City, UT
Quote:
Originally Posted by erick1499 View Post
Everything is working great except two things, I can't find an option to enable data roaming and i 3d camera doesn't seem to work.
Theres a $4.99 app which can force roam which I mainly use: http://www.roamctrl.com/
It's worth it to have force roam no matter what ROM you're on.

Also make sure you're using PRL 12119/12120/11115 so when you roam you actually get real 3G.


Also, did you flash the firmware first? My 3D camera works fine.
 
kpsingh
Old
#503  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 157
Join Date: Nov 2010
thanks for your reply.
i always have perfect 4g.
ive reflashed the firmware and even redownloaded
it and the rom a few times to see if maybe a corrupt file.

its so odd.. im not new to android but man my head is about ready
to blow up.
if anyone can help out that'd be great.
 
Visionikz03
Old
#504  
Visionikz03's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 690
Join Date: Dec 2008
Location: H-Town
Quote:
Originally Posted by mreyesems View Post
Update your prl and your firmware. Sometimes its a network issue. But I've always fixed it with the latest firmware updates.

Sent from my PG86100 using XDA
I did the firmware update thru bootloader and flashed the Rom. This is the only error I'm getting so far but I didn't update the profile or prl cuz of Rom differences. Is it safe to do so? How will that get rid of the radio interface resource error?

Sent from my PG86100 using xda premium
Eating while everyone else continues to eat
 
yousefak
Old
#505  
yousefak's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 850
Posts: 1,785
Join Date: Sep 2010
Location: Salt Lake City, UT
Quote:
Originally Posted by kpsingh View Post
thanks for your reply.
i always have perfect 4g.
ive reflashed the firmware and even redownloaded
it and the rom a few times to see if maybe a corrupt file.

its so odd.. im not new to android but man my head is about ready
to blow up.
if anyone can help out that'd be great.
Try scanning for 4G and then going to the settings menu. Under 4G it should say turning on, scanning, authenticating, obtaining IP adress, and then connected to sprint. Tell me which one it stop at and then goes back to disconnected.


Quote:
Originally Posted by Visionikz03 View Post
I did the firmware update thru bootloader and flashed the Rom. This is the only error I'm getting so far but I didn't update the profile or prl cuz of Rom differences. Is it safe to do so? How will that get rid of the radio interface resource error?

Sent from my PG86100 using xda premium
I think updating your PRL might fix it. Head over the prl info thread to figure out how to update.
 
ZzB3B0zZ
Old
#506  
ZzB3B0zZ's Avatar
Member
Thanks Meter 22
Posts: 91
Join Date: Dec 2010
Location: Trujillo Alto
I realize sprint tv is not working :(

Sent from my PG86100 using xda premium
 
twisted3313
Old
(Last edited by twisted3313; 5th May 2012 at 01:40 AM.)
#507  
twisted3313's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 152
Join Date: Mar 2011
Location: Dayton
Why is everyone flashing firmware no need for it all keep your eri and 3g

Anybody else wanting to know about the firmware don't update I like I said before no need for it

Sent from my PG86100 using xda premium
 
majid25
Old
#508  
Senior Member
Thanks Meter 65
Posts: 577
Join Date: May 2009
if we flashed the new firmware can we revert by flashing the 2.17 radios?
 
Rydah805
Old
#509  
Rydah805's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1140
Posts: 3,781
Join Date: Oct 2008
Location: Ventura County, CA

 
DONATE TO ME
Anybody successfully get VVM? I get this:

Sent From My HTC Evo 3D, On The Now Network From Sprint!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1336176036484.jpg
Views:	298
Size:	80.5 KB
ID:	1041458  



ThisIzRydah.com
Check Me Out On The Google Play Store!!!
Check Me Out On iTunes!!!
Check Me Out On Amazon MP3!!!
Check Me Out On Zune!!!
HTC One (M8) - Amber Gold
HTC One (M7) - Half Stealth Black/Half Glacier Silver
Samsung Galaxy S4

 
droiddawg
Old
#510  
Senior Member
Thanks Meter 365
Posts: 875
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
Anyone figure out how to get rid of virgin mobile yet? Lol. It's driving me nuts. I've tried editing the eri.xml but then my phone.apk kept force closing
My Projects:
Danvdh's 4.4.2/4.4.3/4.4.4 Kitkat GPE ported by me for the Sprint GS4/SPH-L720
My Devices:
Phone:T-Mo HTC One M8
Tablet:HP Touchpad
SmartWatch:Nothing at the moment
Deactivated: R.I.P old/sold smartphones
Sprint Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Gear, HTC Droid DNA, HTC Evo 4G LTE, HTC Evo 3D, HTC Evo, Moto Droid 1, BB Storm2 9550, BB Curve 8350i, Moto i930 WinMo

The Following User Says Thank You to droiddawg For This Useful Post: [ Click to Expand ]
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes