Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,296 Members 51,859 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Error processing purchase DF-BPA-09

Tip us?
 
Ghettob170
Old
#11  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by Joebroni View Post
None of the tips above worked for me. Been dealing with this the last couple days. But removing my Gmail account and adding it back did the trick! Thanks!
This worked for me too on my galaxy nexus.
 
elquango
Old
(Last edited by elquango; 10th May 2012 at 11:15 AM.)
#12  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 38
Join Date: Feb 2012
i have this issue much too often. cleared cache uninstalled updates, re added my google account
still doesnt work

tried this as well which actually worked

Clear data on "Google Services Framework", reboot and manually start sync on your Gmail account.
The Following User Says Thank You to elquango For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
maianh
Old
#13  
maianh's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 23
Join Date: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by maxadamo View Post
Clieaning cache and dalvik cache didn't work form.
I've found the following on internet which worked.
Clear data on "Google Services Framework", reboot and manually start sync on your gmail account.
Thanks a lot!

It works for me on Desire HD. I was very discomfort with this error
 
red_hanks
Old
#14  
red_hanks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 937
Join Date: Jan 2008
Location: City of Rock Stars...

 
DONATE TO ME
Works on my SGSII on ICS. Removing and adding again my google account fixed it.

_________________________________
Red Hanks

Samsung Galaxy Note II GT-N7100
DN3 ROM 4.4.2
16gb|64gb

|Paypal Donate | Twitter


HTC BlueAngel ~ O2 XDA IIs - Windows Mobile 6.5
S Omnia i900 - Stock Windows Mobile 6.1
HTC HD2 (T-Mobile) - Android JB
S Galaxy S II I9100 - Android JB
S Galaxy Ace S5830 - Android GB
S Galaxy Note I SHV-E160S - Android ICS


PINOY ANDROID USERS FB Page <--- Click Me


The Following User Says Thank You to red_hanks For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tomasitoc
Old
#15  
tomasitoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 867
Join Date: Aug 2008
Location: California
where do I go in , to clear data of "google services framework"
I can't find it under the manage application
 
bloodhound_
Old
#16  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 22
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by maxadamo View Post
Clieaning cache and dalvik cache didn't work form.
I've found the following on internet which worked.
Clear data on "Google Services Framework", reboot and manually start sync on your gmail account.
Worked for me as well. Reboot was required (I thought it would not). Thanks for great advice!
 
Taosaur
Old
#17  
Taosaur's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 185
Posts: 812
Join Date: May 2011
Location: Ohiopolis
I tried all of the above, and the only thing that worked was removing my Google account, rebooting (may not have been necessary) and adding it back.
device________________Nook Color_________ Xperia X10_________ Nook HD+_________ Xperia Ion
last seen running_____CM10 Nightlies________CMX10___________CM10 on SD_______ rooted stock
status__________________gifted______________retired_____________active_____________active
m.kochan10 Old
#18  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by red_hanks View Post
Works on my SGSII on ICS. Removing and adding again my google account fixed it.
Exactly, same here!

To be honest: there's no way to localize "google service frameworks" on SII (ICS).
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dmeinder
Old
#19  
dmeinder's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 186
Join Date: Mar 2012
Google services framework worked for me....
Samsung SGH-I757M
 
DadeFazer
Old
#20  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Sep 2011
Location: Monfalcone
Default Dual boot

I'm having this issue quite often since I'm using dual boot with Syiah Kernel.
Second rom is always latest CM9 nightly, and the issue appears always on this side.
Maybe because first rom changes often.

Anyway stopping Google Framework Service and clearing data always works (from titanium backup)

Dave.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes