FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

[ROM] MiniCM9-3.0.5 [4/11/12]ICS 4.0.4/CM9.1 for the Χ10 mini pro

1,527 posts
Thanks Meter: 19,421
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
2nd June 2012, 04:15 AM |#681  
Angenit's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Help please... it's stuck at Naa logo , with gb one it was solved using "power off" in recovery but here there's not this option.

I wiped everything, I'm using the ics kernel..

EDIT: Solved! corrupted zip file. Recopied it to SD and it works fine.
Last edited by Angenit; 2nd June 2012 at 04:22 AM.
 
 
2nd June 2012, 06:46 AM |#682  
drfr's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere in Slovakia
Thanks Meter: 565
 
More
Mat, the setup from my previous doesnīt work. Searching on.

Just one suggestion:

Would you consider adding this question to your test protocol ?

- My baseband is:

2.1.1.A.0.6

or

2.1.1.C.0.0

We know from Slade87īs Gintonic times that they require different librils.
/radio interface layer libraries/
2nd June 2012, 07:00 AM |#683  
matmutant's Avatar
Recognized Contributor
Flag ~/
Thanks Meter: 3,936
 
More
Quote:
Originally Posted by drfr

Mat, the setup from my previous doesnīt work. Searching on.

Just one suggestion:

Would you consider adding this question to your test protocol ?

- My baseband is:

2.1.1.A.0.6

or

2.1.1.C.0.0

We know from Slade87īs Gintonic times that they require different librils.
/radio interface layer libraries/


ro.telephony.ril.v3=icccardstatus,skipbrokendatacall,signalstrength,datacall

you can't delete the bold word, this is needed for the SIM to work

2.1.1.A.0.6 isn't a baseband, but yes, we can consider this too,
i was using 2.1.1.A.0.6 and not 2.1.C.0.0 when i started using customs

if you have time to compare both, i would be happy (i have no time to try by myself)


_______________________________
i had no time to perform full test, so this is just a preview :
  • for very early results (temporary), i feels that condition 2/ doesn't improve anything (just fix the PIN network)
  • i don't think there is much difference between 3/ and 4/ (they both have 0dBm problem)

2/
Code:
ro.telephony.ril.v3=icccardstatus,skipbrokendatacall,signalstrength,datacall,qcomuiccstack
: letting phone idle for the night


but displays properly the dBm :



4/
Code:
ro.telephony.ril.v3=1,icccardstatus,skipbrokendatacall,datacall,qcomuiccstack
:
just to show the 0dBm problem (due to no "signalstrength" argument)
Last edited by matmutant; 2nd June 2012 at 07:02 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to matmutant For This Useful Post: [ View ]
2nd June 2012, 07:25 AM |#684  
drfr's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere in Slovakia
Thanks Meter: 565
 
More
Quote:
Originally Posted by matmutant

if you have time to compare both, i would be happy (i have no time to try by myself)

I`m thinking of testing this for some time, but I need:
1. 2.1.1.A.0.6 firmware /anybody care to give me a link?/
2. time to test, sadly I`ll be off for two days from now
2nd June 2012, 11:00 AM |#685  
dewanshu93's Avatar
Recognized Contributor
Flag Chandigarh
Thanks Meter: 877
 
More
Help battery Drain??
Hey guys i calibrated my battery but then also i have problem of battery drain
Status:
-> No data or wifi
-> nearly no calls (2-3 min)
-> a lot of sms (>100)
-> cpu at min 122 and max 729
-> no underolt
-> governor SMARTASSV2

and battery is 56 % gone in approx 6hrs



Help me guys
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-06-02-15-23-21.png
Views:	588
Size:	32.4 KB
ID:	1100872   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-06-02-15-23-12.png
Views:	582
Size:	37.6 KB
ID:	1100873  
Last edited by dewanshu93; 2nd June 2012 at 11:04 AM.
2nd June 2012, 12:00 PM |#686  
meer_mortal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 188
 
More
use live wallpapers, 100%ultra brightness and running Widgets will drain battery
If you txt alot and use the physical KB that drain battery too
Look like from the pxts tht you phone is switching from 2g to 3g and that could cause drain if the phone is constantly switching towers

Also you will want to do 2 or 3 full charge/discharge cycles before you'll see results from a battery calib

P.s: correct me f im wrong once you flash custom kernel, A(C).0.6(0) dont matter

Sent from my U20i using xda premium
Last edited by meer_mortal; 2nd June 2012 at 12:22 PM.
2nd June 2012, 12:41 PM |#687  
dewanshu93's Avatar
Recognized Contributor
Flag Chandigarh
Thanks Meter: 877
 
More
Quote:
Originally Posted by meer_mortal

use live wallpapers, 100%ultra brightness and running Widgets will drain battery
If you txt alot and use the physical KB that drain battery too
Look like from the pxts tht you phone is switching from 2g to 3g and that could cause drain if the phone is constantly switching towers

Also you will want to do 2 or 3 full charge/discharge cycles before you'll see results from a battery calib

P.s: correct me f im wrong once you flash custom kernel, A(C).0.6(0) dont matter

Sent from my U20i using xda premium

Correcting you
I dont use live wallpapers nor use ultra brightness and nor much widgets
I txt alot but 80 % with on screen keyboard (default input)
and i dont have a 3g connection
2nd June 2012, 12:47 PM |#688  
nightwing369's Avatar
Senior Member
Flag Nottingham
Thanks Meter: 134
 
More
Does nAa check this thread: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1682105 ?? Thanks
2nd June 2012, 12:49 PM |#689  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by nightwing369

Does nAa check this thread: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1682105 ?? Thanks

why are you asking this so many times? oO
2nd June 2012, 12:52 PM |#690  
nightwing369's Avatar
Senior Member
Flag Nottingham
Thanks Meter: 134
 
More
Quote:
Originally Posted by Exilian

why are you asking this so many times? oO

I asked it a page or two back and all other posts since that weren't replies to it, so I asked again, hoping for an answer
2nd June 2012, 01:26 PM |#691  
silverblade960's Avatar
Member
Flag Athens
Thanks Meter: 34
 
More
Quote:
Originally Posted by nightwing369

I asked it a page or two back and all other posts since that weren't replies to it, so I asked again, hoping for an answer

In my opinion nAa checks everything but only posts when there is a point to.

Sent from my U20i using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to silverblade960 For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes