Post Reply

Ant under screen

OP yor1001

8th May 2012, 01:53 AM   |  #11  
djowett's Avatar
Senior Member
Flag Winnipeg
Thanks Meter: 490
 
181 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Picture or it didn't happen.
The Following 7 Users Say Thank You to djowett For This Useful Post: [ View ]
8th May 2012, 02:43 AM   |  #12  
Quote:
Originally Posted by djowett

Picture or it didn't happen.

100%^^^^^^^^

Sent from my GT-P7510 using xda premium
phbruintjes
8th May 2012, 02:54 AM   |  #13  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Poor ant
8th May 2012, 03:21 AM   |  #14  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 119
 
1,435 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by djowett

Picture or it didn't happen.

I am surprised this didnt come up sooner. But yes post pics!
8th May 2012, 04:56 AM   |  #15  
Wheeler711's Avatar
Member
Thanks Meter: 4
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Dude thats the funniest thing I have ever heard....hahahaha....sorry

Sent from my PC36100 using xda premium
8th May 2012, 04:58 AM   |  #16  
OP Junior Member
Thanks Meter: 22
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by MapleSyrup

Not really a guide, but maybe this will give you an idea:

Thanks for being the only one that offered any help.
I guess the screen is glued to the LCD with adhesive...
sigh... I really don't want to go through all of that just to remove an ant.

Here are the pics
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CIMG0016.jpg
Views:	4015
Size:	179.0 KB
ID:	1047904   Click image for larger version

Name:	CIMG0021.jpg
Views:	4465
Size:	153.2 KB
ID:	1047905  
Last edited by yor1001; 8th May 2012 at 05:04 AM.
The Following 8 Users Say Thank You to yor1001 For This Useful Post: [ View ]
8th May 2012, 06:13 AM   |  #17  
Member
Thanks Meter: 8
 
30 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
..and i thought Samsung started their organic design recently with the s3

im sorry
The Following 3 Users Say Thank You to hopesfall19 For This Useful Post: [ View ]
8th May 2012, 01:06 PM   |  #18  
Senior Member
Thanks Meter: 209
 
1,192 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Have you tried compressed air?
8th May 2012, 04:00 PM   |  #19  
Senior Member
Thanks Meter: 166
 
695 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
I believe that this bug is fixed in the ICS upgrade.
The Following 16 Users Say Thank You to TabGuy For This Useful Post: [ View ]
8th May 2012, 04:02 PM   |  #20  
Senior Member
Flag Fingerlakes, NY
Thanks Meter: 31
 
190 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
If you have any dead pixels, or any other hardware issues send it in for that and likely Samsung will remove the bug. I've used this app to check for dead pixels on my screen and have found a couple. Wasn't worth sending it in for a repair but if I had a bug in my screen I would. Good luck.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes