FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

ICS OTA & Kies update released [LPY] [Germany]

192 posts
Thanks Meter: 81
 
By garytube, Senior Member on 10th May 2012, 08:30 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th May 2012, 11:22 PM |#521  
gavinfabl's Avatar
Senior Member
Flag Dartmoor
Thanks Meter: 829
 
More
Quote:
Originally Posted by Beards

Yes, thanks gavin. Have read quite a few newsfeeds on the German release and it being available via OTA.
To be honest the OTA totally threw me. This will be Samsungs first use in pushing out such a major update via OTA.
I am pleased though.... What with the likes of HTC & ASUS to name but two who only use OTA it is good to see Samsung finally starting to break it shackles from Kies for this type of update.
The Galaxy SII was not so lucky.

It's also good that the OTA doesn't wipe anything. Personally I am waiting to see what problems get reported with ICS before updating. GB is great on my Note. Mind you I am keen to experience ICS
 
 
10th May 2012, 11:22 PM |#522  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
did not help
Quote:
Originally Posted by dzontra11

Go to the recovery. .faktory reset.

Sent from my GT-N7000 using xda premium

tried it, did not help me. still stuck on flashing samsung loggo, have waited 15min at boot as most. have reflashed twice and had rooted 2.3.5 before. flashing the standard 4.0.3 firmware.
10th May 2012, 11:26 PM |#523  
Barracuda77777's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 1,013
 
More
Quote:
Originally Posted by sunseer

Anyone encountered MicrosoftExchange ActiveSync cant retrieve mail?

Was working fine when on GB and CM9 v3-v7. Have issue when I flash to the new ICS. Did a wipe and still same problem.

I am using exchange 2010 with no issues, I did a full delvic, cache and data wipe. Exchange is working flawlessly with contacts calander and mail sync.


Sent from my GT-N7000 using xda premium
10th May 2012, 11:28 PM |#524  
wonsanim's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
More
Great
10th May 2012, 11:29 PM |#525  
sujal's Avatar
Senior Member
Delhi
Thanks Meter: 95
 
More
After extensively using pure android on imilka's rom and stunner, I am just not liking this. I wish Stunner would soon be modified to be dead safe to flash. I miss it!

Sent from my GT-N7000 using XDA
10th May 2012, 11:43 PM |#526  
Account currently disabled
Flag Kepler-34b
Thanks Meter: 5,683
 
More
So, has anyone here successfully set the DPI to 213? I'm curious if it'll kick the build into tablet mode. It should do it since ICS is made for both phone and tablet.
10th May 2012, 11:54 PM |#527  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
NullNullNull
Hi everyone,
just flashed ICS coming from Criselco V2 LP6, with Mobile Odin, Full Wipe, works fine, but:
I have got that damn nullnullnull bug on Samsung keyboard, any Idea how to get rid of this?
11th May 2012, 12:00 AM |#528  
Account currently disabled
Flag Kepler-34b
Thanks Meter: 5,683
 
More
I flashed it again (Odin Mobile Pro) and voila. Gone.
The Following User Says Thank You to LordManhattan For This Useful Post: [ View ]
11th May 2012, 12:13 AM |#529  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
No, sadly not, just reflashed, still nullnull!
11th May 2012, 12:15 AM |#530  
Account currently disabled
Flag Kepler-34b
Thanks Meter: 5,683
 
More
I read somewhere in this thread about this problem, but i can't remember what i read But re-flash fixed the issue for me. How do you flash? PC Odin? Mobile Odin? CWM?
11th May 2012, 12:17 AM |#531  
matius44's Avatar
Senior Member
Sunderland
Thanks Meter: 1,105
 
More
Quote:
Originally Posted by LordManhattan

So, has anyone here successfully set the DPI to 213? I'm curious if it'll kick the build into tablet mode. It should do it since ICS is made for both phone and tablet.

Nah, I bet Samsung removed all the tablet framework from ICS before putting TouchWizz in.. Besides, IIRC there were couple of users who tried to set DPI @213 but ended up with bootloop

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes