FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

[STOCK] AT&T RUU_Evita_UL_Cingular_US-1.82.502 [Wi-Fi Fix!]

2,701 posts
Thanks Meter: 3,806
 
By kennethpenn, Retired Forum Moderator / Retired Recognized Developer on 12th May 2012, 06:26 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
13th May 2012, 06:29 PM |#131  
nugzo's Avatar
Senior Member
Flag Fayetteville, NC.
Thanks Meter: 569
 
More
Quote:
Originally Posted by PeterHTC

Actually, I've had this phone for 3 weeks, and the WiFi issue has been a horrible problem since day one, which is why I was so excited about the AT&T update with WiFi fix. Of course other phones have glitches, too.

You mentioned a superpatch. From what I can tell, that converts an AT&T phone to a Rogers, but I already have the Rogers unit. Will it still work?

Thanks,
Peter

He also has one that converts to asian rom, which what i used since it was the newest update. After using that i had the same error as you but it worked from the bootloader.. So whats the deal with the rogers stock ruu, well i guess it isnt a ruu but i would look into installing that, however its done. Through recovery i guess...dunno on that one. If i were you that's what i'd be looking in to. restoring to stock and then trying this.
 
 
13th May 2012, 06:32 PM |#132  
Member
Thanks Meter: 32
 
More
I'm not really seeing any difference with this update. I recommend holding off for the OTA.

There is some slight lag for me on homescreens and drawer. Not sure if that's any different from before. Also, my quadrant.scores dropped by a few hundred points.
13th May 2012, 06:38 PM |#133  
joelszs's Avatar
Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 13
 
More
Error 170 still. Any advice? I made sure to have the phone in debug mode, no adb processes running, and etc. The error implies that the exe file can't see my phone plugged in through the USB port.

Haven't rooted or anything.

Thanks!
Sent from my HTC One X using XDA
13th May 2012, 06:42 PM |#134  
co.ag.2005's Avatar
Senior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 162
 
More
Quote:
Originally Posted by PeterHTC

Same here. I continually get Error 155.

I've tried:
Fastboot mode checked
Fastboot mode unchecked
Fastboot mode checked with USB debugging
Fastboot mode unchecked with USB debugging
Beginning with device in bootloader
Beginning by wiping device, then all above options
Using original build.prop
Using build.prop available earlier in this thread
Just about everything I can think of

Peter

P.S. My phone ultimately always reverts back to the way it was originally, however, with absolutely NO WiFi. WiFi simply does not work.

What I find particularly interesting is, now there is no Wi-Fi MAC address. It simply says Unavailable. I can't even revert back to the Rogers RUU. I downloaded it, but it won't install. The Rogers RUU is not an executable file. It's simply an image (well, a zip), which I put into the root of my SDCard, hoping that if I reboot into bootloader, it would automatically see the image file and re-install from scratch, but that doesn't happen. I also tried flashing it via fastboot update PJ83IMG.img, but that doesn't work, either. I get an error message every time.

At this point I simply want to install ANY RUU. (screaming) HELP!!!

You have to be in fasboot in boot loader mode (with the phone off, power + volume up). That's what worked for me.

Sent from my HTC One X using xda premium
13th May 2012, 06:51 PM |#135  
drawde40599's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,924
 
Donate to Me
More
Question hard buttons
Anyone notice that the hard buttons led don't always come back on right away after screen off?
13th May 2012, 06:54 PM |#136  
djfrost40's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
I have the updated ROME from ATTENDING and this root method still works. Loving this HTC One X

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
13th May 2012, 06:55 PM |#137  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Quote:
Originally Posted by drawde40599

Anyone notice that the hard buttons led don't always come back on right away after screen off?

It only turns on when the phone detects low light
13th May 2012, 06:59 PM |#138  
PeterGuru's Avatar
Senior Member
Flag Ontario, Canada
Thanks Meter: 1,163
 
Donate to Me
More
Tried it! No go!
Quote:
Originally Posted by co.ag.2005

You have to be in fasboot in boot loader mode (with the phone off, power + volume up). That's what worked for me.

Sent from my HTC One X using xda premium

Tried it, but still no go.

Peter

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

Quote:
Originally Posted by nugzo

He also has one that converts to asian rom, which what i used since it was the newest update. After using that i had the same error as you but it worked from the bootloader.. So whats the deal with the rogers stock ruu, well i guess it isnt a ruu but i would look into installing that, however its done. Through recovery i guess...dunno on that one. If i were you that's what i'd be looking in to. restoring to stock and then trying this.

I tried virtually every method I know to use the Rogers RUU, but none would work. I'm stumped.

Peter
13th May 2012, 06:59 PM |#139  
drawde40599's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,924
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bebolf

It only turns on when the phone detects low light

R u sure? Cause I shut down screen put phone up to a light turn screen back on and they came on? And it only happens every once in a while . Is there a setting I didn't see somewhere to control this?

Edit!! Ur right I'm dumb sorry!! But is there a setting to keep on 100% of the time
Last edited by drawde40599; 13th May 2012 at 07:02 PM.
13th May 2012, 07:05 PM |#140  
nugzo's Avatar
Senior Member
Flag Fayetteville, NC.
Thanks Meter: 569
 
More
Quote:
Originally Posted by PeterHTC

Tried it, but still no go.

Peter

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------



I tried virtually every method I know to use the Rogers RUU, but none would work. I'm stumped.

Peter

I know these things are gonna start to sound trivial now but we gotta check the simple stuff..What's working for everyone else isnt for you..might be something simple.. Maybe try a different USB cable and different USB port? If on a desktop make sure the cable is plugged into the motherboard USB and not the front panel or a hub.. Maybe try a different computer all together..

Edit Maybe re-download the RUU? my first attempt finished with a 30mb file.... Obviously corrupt. Second download was fast and flawless..
Last edited by nugzo; 13th May 2012 at 07:20 PM.
The Following User Says Thank You to nugzo For This Useful Post: [ View ]
13th May 2012, 07:16 PM |#141  
Bosnazmaj's Avatar
Senior Member
Flag World
Thanks Meter: 12
 
More
For those that have issues with 1.8 could you flash back the 1.7?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
at&t, fix, htc, one x, wifi
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes