5,605,250 Members 37,994 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Brick or what?

Tip us?
 
stDEEm
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: May 2012
Location: Zaporozhye
Exclamation [Q] Brick or what?

I flashed my phone to the German ICS. Then I decided to wipe all my data. It was my fault

I made a backup and wiped my phone. After that I get a bootloop. I tryed to restore phone, but it gave me nothing. It stucked on samsung galaxy note gt n 7000 screen. After that I got in recovery mode problems with mounting / cashe and /system

So, I flashed my phone using odin to ICS one more time. And I got bootloop in samsung screen with flashing lights. Cashe and data wiping didn't work.

I flashed to 2.3.6. and in recovery mode phone showed me that he had got a problem with mounting /data. I flashed one more time with using pit and this mistake disapeared. But now I'm still in screen samsung galaxy note gt n 7000.
Sometimes it tryes to reboot. But I still there in the same possition. Anyway wiping makes nothing.

I tryed to find information about cases like my one, but I couldn't do this. So I'm really sorry if it's already been. And I sorry about my English.

Please, help me! I don't want to loose my friend

What I supposed to do now?
 
NoRmAlY_CrAzY
Old
#2  
NoRmAlY_CrAzY's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 178
Join Date: Jun 2011
Go to this thread now and try the methods from there.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1650209
Phone? Tablet? Feel Free, It’s Galaxy Note”
 
stDEEm
Old
(Last edited by stDEEm; 13th May 2012 at 11:13 PM.) Reason: Added few details
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: May 2012
Location: Zaporozhye
I tryed this one exept 4th:

Here is how to solve.
1.flash stck GB rom
2.wipe data/cache from stock recovery.
3.now flash stock ics.
4.then flash another rom/ root kernel

still the same...

where I can find new kernel? And how to downoload it to Note?
 
stDEEm
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: May 2012
Location: Zaporozhye
after few hours of thinking and chating with members of 4pda.ru it looks like the problem begins after getting root access if you use touch recower. There is more than 5 members with the same problem. Beware about using that!

And my question is: how to get stock CWM?
 
stDEEm
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: May 2012
Location: Zaporozhye
So, guys, after uncoutable times of flashing I found that I can't download to the phone datafs . Is there any ways to solve this problem?
 
SquirtingCherry
Old
#6  
SquirtingCherry's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 371
Join Date: Jul 2010
Location: Zevenbergen
Have you tried to wipe/factory reset in stock recovery instead of cwm recovery?
 
anilisanil
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 98
Posts: 503
Join Date: Mar 2012
Location: Pune
OK so one more superbrick. Sorry mate

something that you tried had fried your emmc

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Cloupload is a Beautiful and Fully Functional CloudApp Client for Android

If you’re a Mac OS X user who frequently uploads screenshots, … more

Microsoft Finally Brings Remote Desktop to Windows Phone

You may recall that back in October of last year, Microsoft released itsofficial … more

SideControl Gains New Powers through Xposed

You may recall that a little overa month ago, we first talked about SideCutsby XDA Forum … more

Leak Points to Windows Start Menu’s Return as Soon as August

About a month ago at this year’s Build conference, Microsoft … more