Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,892 Members 42,868 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][DISCONTINUED][ICS 4.0.4]x ::DARKSIDE.UCLE2:: x[BETA07.1]

Tip us?
 
Markmaryland
Old
#1131  
Markmaryland's Avatar
Member
Thanks Meter 19
Posts: 95
Join Date: Nov 2010
Location: Upper Marlboro Md.
Do these modems have ANYTHING to do with battery?

Sent from my SGH-T989 using XDA
 
nighthawk1991
Old
#1132  
nighthawk1991's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 111
Posts: 264
Join Date: Mar 2012
Location: Zacapa
Quote:
Originally Posted by pgallard View Post
Go to setting sound vibration intensity you will be able to change to maximum.

Anda a setting sound y vibrant intensity y cámbialo al máximo.

Suerte

Sent from my SGH-T989 using xda premium
Is in the highest level bro, the intensity change but still weak, isn't normal like Gingerbread... esta en el maximo nivel hermano, la intensidad cambia un poco pero sigue muy debil, no es normal como Gingerbread...

Nighthawk's Tapatalk
 
jr_718
Old
(Last edited by jr_718; 22nd May 2012 at 03:15 PM.)
#1133  
jr_718's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 766
Posts: 2,613
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by Markmaryland View Post
Do these modems have ANYTHING to do with battery?

Sent from my SGH-T989 using XDA
Sometimes not just modem but other factors as well..but battery wise has something to do with how you use your phone..remember you have a dual core processor..performance and a lot more..you can switch to 2g and have a longer battery use but data speed is not the same as 4g.

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 2
 
mayhem204
Old
#1134  
mayhem204's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 191
Join Date: Apr 2011
Location: Queens, New York
in my quest to find the perfect radio to use with B5 i tested all the radio's .

1st attempt: b5 using tmo LC8 good speeds (no data drops) BUT NO GPS LOCKS.

2nd " " : B5 using Blaze LC7 good speeds (data dropping, used *#2263# to fix) BUT NO GPS LOCK.

3RD " " : B5 using tmo KID good speeds (no data drops) BUT NO GPS LOCKS.

4th " " : b5 using tmo VK1 (no data drops) GPS FINALLY LOCKS! takes about 4 secs ( more or less ) THIS ONES A KEEPER!!

Location: NYC

Thank you TDJ for offering all these the options for us " users " to mix & match until we feel happy the results. thats why the DARKSIDE is the only SIDE I'm on !
Current Phone: [COLOR="DimGray"] T-Mobile LG G3 Rooted ! (of course! )
Current Rom: Stock Rom
Current Radio:
Current Recovery:

Previous Phone: myTouch 4G / HTC Glacier
Rom: MIUI.us 2.1.20 DARKSIDEmod

(Home Connection)
 
dungtran88
Old
#1135  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 192
Join Date: Mar 2009
I flash beta5 yesterday and it seem that I still have the call echo also last night I charged my phone, when I woke up I can't open any apps and I have to do a restart to fix that. Anyone have any solution on these 2 bugs?
 
Akim1220
Old
#1136  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 134
Join Date: Oct 2011
Just curious, the directions to install this rom says to flash darkside.super.wipe but the download link is for darkside.cache.wipe. what is the difference between the 2 and should i have super.wiped? I flashed the cache wipe.
 
DannyB513
Old
(Last edited by DannyB513; 22nd May 2012 at 03:58 PM.)
#1137  
DannyB513's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 91
Posts: 322
Join Date: Jan 2012
Location: Huntsville
Quote:
Originally Posted by Akim1220 View Post
Just curious, the directions to install this rom says to flash darkside.super.wipe but the download link is for darkside.cache.wipe. what is the difference between the 2 and should i have super.wiped? I flashed the cache wipe.
The Superwipe script is built into the ROM and will run automatically. The cache wipe script is for whenever you need to wipe the cache and dalvik cache and fix permissions. Something is broken in the CWM recoveries where they do not wipe the caches correctly and will not fix permissions. I use the TWRP recovery however, and the cache wipes and fix permissions work perfectly in it.
Phone: SGH-I727 Galaxy SII Skyrocket
ROM:
Kernel:
Radio:
Recovery:
 
mayhem204
Old
#1138  
mayhem204's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 191
Join Date: Apr 2011
Location: Queens, New York
Quote:
Originally Posted by Akim1220 View Post
Just curious, the directions to install this rom says to flash darkside.super.wipe but the download link is for darkside.cache.wipe. what is the difference between the 2 and should i have super.wiped? I flashed the cache wipe.
The link for the SUPER WIPE

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1477955

its a sticky in the main T-Mobile Samsung Galaxy S II Android Development section

hope this helps!
Current Phone: [COLOR="DimGray"] T-Mobile LG G3 Rooted ! (of course! )
Current Rom: Stock Rom
Current Radio:
Current Recovery:

Previous Phone: myTouch 4G / HTC Glacier
Rom: MIUI.us 2.1.20 DARKSIDEmod

(Home Connection)
 
Akim1220
Old
#1139  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 134
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by DannyB513 View Post
The Superwipe script is built into the ROM and will run automatically. The cache wipe script is for whenever you need to wipe the cache and dalvik cache and fix permissions. Something is broken in the CWM recoveries where they do not wipe the caches correctly and will not fix permissions. I use the TWRP recovery however, and the cache wipes and fix permissions work perfectly in it.
ah ok, so tdj means to do the cache.wipe in his instructions.
 
TheMusicMan
Old
#1140  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 45
Join Date: Aug 2009
Location: Edina, MN
Has anyone in the Minneapolis area found a radio that works well with Beta 5?

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes