Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,580 Members 40,969 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Questions, please help

Tip us?
 
UndisputedGuy
Old
#1  
UndisputedGuy's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 209
Posts: 8,184
Join Date: Dec 2011
Default Questions, please help

1. How does one connect the transformer to a HDTV? Is the appropriate equipment in the box?

2. How does one Swype on the UK version of the Asus keyboard?

3. How do I change the speed of animations?

4. Is there a keyboard shortcut for the multitasking button?

5. How do I speed up internet?

Thanks, any help would be appreciated.

Sent from my R800i using XDA
 
Gam3r 4 Life
Old
(Last edited by Gam3r 4 Life; 18th May 2012 at 02:27 AM.)
#2  
Gam3r 4 Life's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 238
Posts: 648
Join Date: Mar 2011
Location: Napa, California
I can try to answer some of these for you.

1) You need an HDMI cable with one end as a micro hdmi. It does not come with it. Heres the one I use.

2) Go the to the main swype beta home page with your tablet (in tablet mode), it wont work if you have it in desktop mode. Sign up for the beta and download beta.

3) I dont think you can. If your getting lag use the Asus Task Manager widget to kill background apps. There really shouldnt be any lag though. This is one of the smoothest tabs Ive ever used.

4) ??

5) If your internet seems slow I doubt its the tablet. More likely your router, or internet type. I get almost 35mb/ second with mine.

Hope that helps.
1st Corinthians 10:13

My Phone: T-Mobile Galaxy S4 White 16gb : Stock Rooted JB 4.2.2, TWRP 2.7
The Following User Says Thank You to Gam3r 4 Life For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
UndisputedGuy
Old
#3  
UndisputedGuy's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 209
Posts: 8,184
Join Date: Dec 2011
Thanks a lot, you did help.
1. Does anyone know how tablet remote works?

2. Would you recommend that one buys Norton tablet anti virus for 50? What does it offer that the free ones don't?
Thanks

Sent from my R800i using XDA
 
RolloJarvis
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 128
Join Date: Feb 2011
You can use right alt+tab for multitasking on the keyboard

You can swype on the main asus keyboard without downloading the swype beta. Im using perfect keyboard from the market however and i prefer it to the stock one as it is split so you can use it with your thumbs

Animations cant be sped up in the stock ROM, but I think the modified buildprop posted in the DEV section increases them slightly (correct me if wrong). On my phone I was able to increase the transition animation speeds using an app called "spare parts" so you may want to check that out

Internet should be fast. Ive noticed its actually faster than my laptop. If by speeding up the speed of connection TO the wifi hotspot, again try using the modified build.prop as that has some tweaks in it.

About antivirus, I wouldnt bother with it. It just slows the tablet and I think its unnecessary unless you are really lack confidence with technology. The same principles apply for the using PCs - if you dont trust something you downloaded off the internet, or from an email, dont open it! I have been without antivirus for years on my home PCs and phones and have never had a problem because I know what im doing. I would suspect that the main reason for antivirus on android is just for the companies to make a load of cash by scaremongering.
The Following User Says Thank You to RolloJarvis For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
UndisputedGuy
Old
(Last edited by UndisputedGuy; 18th May 2012 at 11:48 PM.)
#5  
UndisputedGuy's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 209
Posts: 8,184
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by RolloJarvis View Post
You can use right alt+tab for multitasking on the keyboard

You can swype on the main asus keyboard without downloading the swype beta. Im using perfect keyboard from the market however and i prefer it to the stock one as it is split so you can use it with your thumbs

Animations cant be sped up in the stock ROM, but I think the modified buildprop posted in the DEV section increases them slightly (correct me if wrong). On my phone I was able to increase the transition animation speeds using an app called "spare parts" so you may want to check that out

Internet should be fast. Ive noticed its actually faster than my laptop. If by speeding up the speed of connection TO the wifi hotspot, again try using the modified build.prop as that has some tweaks in it.

About antivirus, I wouldnt bother with it. It just slows the tablet and I think its unnecessary unless you are really lack confidence with technology. The same principles apply for the using PCs - if you dont trust something you downloaded off the internet, or from an email, dont open it! I have been without antivirus for years on my home PCs and phones and have never had a problem because I know what im doing. I would suspect that the main reason for antivirus on android is just for the companies to make a load of cash by scaremongering.
Thanks greatly for responses. Sometimes the swype on asus keyboard just doesn't work, I didn't know why. Do you need root for the modifiedbuild?

Also, are there any MS paint like apps in play store?


Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using XDA
 
magentavibe
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 1
Join Date: May 2012
Default great help welcome..

As a first time tablet user (3 days), i am actually disappointed with the performance of TF300T compare to my wife's ipad 2. To make it worst, she think i make the wrong choice for not choosing apple... Until i arrive to this forum specifically to the topic below ..

TF-300 Minor tweaks and Speed increase(ROOT REQUIRED)

I think i can gain some respect if i follow the topic but....

In the topic, there are so many term that is only suitable for experienced user which leave me (blob, su, ww, etc ). From the topics, it is said, i can do the 'tweak' without rooting (which i dont really know how to do it) but using adb push (which i dont even know the meaning of it) to make it work.

The only thing is comprehensible for a newbie or noob like me is the result. I can make my tablet better than what i have now.

So, if there are any expert that can help me with the topics, please let me know. Any help will be very much appreciated.

As of why i post this here,

i prefer it to the stock one as it is split so you can use it with your thumbs

What did you mean by that dear Sir. I can split my keyboard like ipad keyboard do?

Thanks again. It is my first post in such a forum and english is not my first language.
Tablet : TF300T Build number : DE_epad-9.4.3.17
The Following User Says Thank You to magentavibe For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
UndisputedGuy
Old
#7  
UndisputedGuy's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 209
Posts: 8,184
Join Date: Dec 2011
how can i make sure that my GPS works? It doesn't seem like it does....
I am indoors thought if it matters

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using XDA
 
Gam3r 4 Life
Old
#8  
Gam3r 4 Life's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 238
Posts: 648
Join Date: Mar 2011
Location: Napa, California
Quote:
Originally Posted by KindaUndisputed View Post
how can i make sure that my GPS works? It doesn't seem like it does....
I am indoors thought if it matters

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using XDA
Open up maps or navigation and see if it locates you. Sometimes it takes awhile indoors.
1st Corinthians 10:13

My Phone: T-Mobile Galaxy S4 White 16gb : Stock Rooted JB 4.2.2, TWRP 2.7
The Following User Says Thank You to Gam3r 4 Life For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
UndisputedGuy
Old
#9  
UndisputedGuy's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 209
Posts: 8,184
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by Gam3r 4 Life View Post
Open up maps or navigation and see if it locates you. Sometimes it takes awhile indoors.
Thanks! it's just that my asus weather widget fails to update. Does anyone know why my time sometimes just freezes?
And Also, how do i get rid of the app locker notification on the notification bar at the bottom. I use app locker but i dont want it to always tell "app locker is activated". Thanks

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using XDA
 
Gam3r 4 Life
Old
#10  
Gam3r 4 Life's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 238
Posts: 648
Join Date: Mar 2011
Location: Napa, California
Quote:
Originally Posted by KindaUndisputed View Post
Thanks! it's just that my asus weather widget fails to update. Does anyone know why my time sometimes just freezes?
And Also, how do i get rid of the app locker notification on the notification bar at the bottom. I use app locker but i dont want it to always tell "app locker is activated". Thanks

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using XDA
Not sure about the app locker app, but for the weather widget I have mine set to auto update and 1 hour for the frequency. I dont use gps, just wifi and the clock is perfect. So maybe you have it set to gps?
1st Corinthians 10:13

My Phone: T-Mobile Galaxy S4 White 16gb : Stock Rooted JB 4.2.2, TWRP 2.7

The Following User Says Thank You to Gam3r 4 Life For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes