Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Unlocking VODAFONE ONE S

OP aviatorboy

18th May 2012, 11:15 AM   |  #1  
aviatorboy's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 28
 
104 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I've bought a HTC ONE S for a friend, which was locked to Vodafone. I've unlocked Bootloader, Flashed Recovery and Root, will it now work with any SIM or I still have to change CID?

Regards,
18th May 2012, 11:17 AM   |  #2  
Account currently disabled
Flag XDA Sucks !
Thanks Meter: 2,023
 
5,043 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
you again ! lol

If its vodafone im 99% sure it will accept any sim card.. Vodafone never give me simlocked phones, They just ram the phone full of bloatware..

All you need to do is pop another simcard in and check it easy peasy..
The Following User Says Thank You to azzledazzle For This Useful Post: [ View ]
18th May 2012, 11:26 AM   |  #3  
aviatorboy's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 28
 
104 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Wink
Quote:
Originally Posted by azzledazzle

you again ! lol

If its vodafone im 99% sure it will accept any sim card.. Vodafone never give me simlocked phones, They just ram the phone full of bloatware..

All you need to do is pop another simcard in and check it easy peasy..

Hello azzledazzle!

Fantastic news, by the way I've just sent you a PM let me know if you receive it
18th May 2012, 01:08 PM   |  #4  
Account currently disabled
Flag XDA Sucks !
Thanks Meter: 2,023
 
5,043 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Yup ! i received it, All 3 of them

anyway, as i said, pop another sim in and try it, you wont need to change CID, Its also impossible to change without S-OFF anyway

Dont forget you need a micro sim !! not a regular one
21st May 2012, 01:45 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I've a vodafone one s (vodafone italy but I presume that all vodafone-branded one s are equal) and it works with all operators, I'm using it with H3G italy and it works perfectly. If you want to fully debrand the one s you must wait for s-off to change CID. However if you don't like vodafone spam you can find some nandroid backup of the stock no-brand rom in this forum, but with those can't install future ota updates

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes