Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,684 Members 47,979 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[29-06-12][ROM] PARANOIDANDROID HD2 v1.5b [TABLET/HYBRID][CM9][A2SD][tytung_HWA_r3.2]

Tip us?
 
one2one69
Old
#591  
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 322
Join Date: Jan 2009
Location: Rome
interesting project, I will give a try.

BTW the first link leads to a website reported as containing malware, according to my antivirus program...
Samsung Galaxy Nexus
Wind
ROM CynaogenMod11
KERNEL MpoKang10 4.4 variant

Samsung Omnia 7
Wind
ROM Dynamic 2.0 (WP 7.8)
 
sam razzy
Old
#592  
sam razzy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 447
Posts: 3,161
Join Date: Oct 2011
Location: Ma sweet home
This screenshot is to make a good bye msg to the old ugly buttons which exist in 1.0v ... screen by D4rk


Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
IMG]http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1176894&stc=1&d=134141  9861[/IMG]
 
madsponge26
Old
#593  
madsponge26's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 616
Posts: 1,779
Join Date: Jun 2011
Location: Makati City
where did you get that mate? im so excited in v1.1..
 
sambafr
Old
#594  
sambafr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 174
Join Date: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by djind View Post
I can't seem to synch picasa/Google photos in the gallery. I've installed Google+ and I have the synch options checked. But I don't see a instant upload and albums. Should I start over?

Furthermore, the process limit won't stick.. at restart, it switches back to standard android limit, instead of the max 4 I've set it to.

If anyone could answer whether this is broken or just me, I could either let it be or flash the Rom again.

Thank you in advance.

Sent from my HTC HD2
Look in the Tosti thread for the same problem, I and others posted an old gallery that works fine, if Iu don t find it pm me

Sent from my HTC HD2 using xda premium
Samba,
LEO EU / CLK/ R 2.10.50-19.2 / SlimRom/PA/PixelFreak
The Following 2 Users Say Thank You to sambafr For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
FunFrog
Old
#595  
FunFrog's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 35
Join Date: Sep 2010
Location: Gomel, Belarus
Amazing ROM, tablet&hybrid modes is what i waited for a long time. But there is a one small question: how to turn off keyboard auto-show when edit field appeared?
 
Daycrawler
Old
#596  
Daycrawler's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 249
Join Date: Mar 2012
Location: Gdańsk
Everything was going smooth and good, but today I had a problem with this build (1.0). Phone turned off in my pocket (only felt vibration of it turning on again) and got caught in a bootloop. Pulled battery, still bootloop. Cleared cache and dalvik, then booted. During boot it showed 'Upgrading android'. It finally booted but without part of the apps I had and with no data/settings/messages/contacts. Also, lockscreen doesn't work now. Pressing end call button just blackenes the screen. Pressing anything brings me to the desktop (no unlocking). Anyone any idea what's just happened?
 
samsamuel
Old
#597  
samsamuel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,048
Posts: 9,105
Join Date: Nov 2006
Quote:
Originally Posted by Daycrawler View Post
Everything was going smooth and good, but today I had a problem with this build (1.0). Phone turned off in my pocket (only felt vibration of it turning on again) and got caught in a bootloop. Pulled battery, still bootloop. Cleared cache and dalvik, then booted. During boot it showed 'Upgrading android'. It finally booted but without part of the apps I had and with no data/settings/messages/contacts. Also, lockscreen doesn't work now. Pressing end call button just blackenes the screen. Pressing anything brings me to the desktop (no unlocking). Anyone any idea what's just happened?
iI've had this in the past, but not with this rom, i just put it down to a glitch that wipes part of the data, so the phone falls over. I just thought of it as 'one of those things', perhaps overheating in my pocket, perhaps being flexed in pocket, and forgot about it.
Its only happened the once, twice would make me start worrying.
ViperOneM8 VIPER4Android

O2 UK automated free sim unlock form.

Want to say thanks? Do you buy stuff on eBay? Click HERE to donate to me FOR FREE
 
rush420
Old
#598  
rush420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 342
Join Date: Feb 2011
Location: aiken
Quote:
Originally Posted by Daycrawler View Post
Everything was going smooth and good, but today I had a problem with this build (1.0). Phone turned off in my pocket (only felt vibration of it turning on again) and got caught in a bootloop. Pulled battery, still bootloop. Cleared cache and dalvik, then booted. During boot it showed 'Upgrading android'. It finally booted but without part of the apps I had and with no data/settings/messages/contacts. Also, lockscreen doesn't work now. Pressing end call button just blackenes the screen. Pressing anything brings me to the desktop (no unlocking). Anyone any idea what's just happened?
are you using link2sd by chance



Sent from my HTC HD2 using xda premium
 
Xylograph
Old
#599  
Xylograph's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 7,725
Posts: 1,824
Join Date: Sep 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rush420 View Post
are you using link2sd by chance



Sent from my HTC HD2 using xda premium
+1

That is a typical a2sd issue if you ask me...
 
Daycrawler
Old
#600  
Daycrawler's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 249
Join Date: Mar 2012
Location: Gdańsk
Quote:
Originally Posted by rush420 View Post
are you using link2sd by chance

Sent from my HTC HD2 using xda premium
Well... I'm almost certain I didn't use it. I moved the apps manually in settings-apps.

Tags
aokp alternative, cm9, hybrid, tablet
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes