Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,310 Members 45,209 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][2.3.7]Kool-Elia-JoyOS V3.0 stable

Tip us?
 
KoolSavas95
Old
(Last edited by KoolSavas95; 28th June 2012 at 02:55 PM.)
#1  
KoolSavas95's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 506
Posts: 989
Join Date: Mar 2012
Location: Stuttgart
Default [ROM][2.3.7]Kool-Elia-JoyOS V3.0 stable

Features:

- Based On CM7
- iOS Style Interface
- iOS Style Apps
- Smooth And Fast
- Languages: English, Chinese, Italian and Spanish

Installation:

1. Make Sure You're On The Latest CWM
2. Make A Backup
3. Wipe Data/Factory Reset In Recovery
4. Wipe Dalvik-Cache
5. Flash Kool-Elia-JoyOS
6. Reboot

What is working:

- everything


Bugs:

- no bugs known


Credits:

- elia222 - thanks for this port mate
-deba1994 for his rom (for the tattoo) and help
- CyanogenMod team
- JoyOS team


Screenshots:




Changelog:

V3.0:
- most things are resized
- status bar is working
- espier launcher and adw
- added italian and spanish (not fully translated)
- fixed app incompatibility issues
- fixed long press of home button bug

V2.0:
-phone app is working now
-statusbar force-closing fixed

V1.1:
-Resized Music
-Resized JoyLauncher
-Resized lockscreen
-added Espier Launcher (for everyone who doesnt like JoyLauncher)
-New system sounds (camera, videocamera, lock, unlock etc...)


V1.0:
- initial release

VISIT MY WEBSITE: http://androidapps.pixub.com/ <----- Click the ads to support me. Thanks.

Developer of MazC.A.M.P.+
The Following 34 Users Say Thank You to KoolSavas95 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Lesicnik1
Old
#2  
Recognized Contributor
Thanks Meter 734
Posts: 2,249
Join Date: Feb 2011
Location: Slovenj Gradec
So many new ROMs...must try them all...

Will post results
 
Wasimk32
Old
#3  
Wasimk32's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1025
Posts: 1,599
Join Date: Mar 2012
Location: Latur

 
DONATE TO ME
Looks beautiful!
Will try it asap.

Sent from my Wildfire using Tapatalk 2
 
KoolSavas95
Old
#4  
KoolSavas95's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 506
Posts: 989
Join Date: Mar 2012
Location: Stuttgart
Quote:
Originally Posted by nejc121 View Post
So many new ROMs...must try them all...

Will post results
Thanks for testing mate hope you will be satisfied with this rom
VISIT MY WEBSITE: http://androidapps.pixub.com/ <----- Click the ads to support me. Thanks.

Developer of MazC.A.M.P.+
 
PetDroid
Old
#5  
PetDroid's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Mar 2012
Location: Vejle

 
DONATE TO ME
Please add langauges!
Device: HTC Buzz/Wildfire
ROM: RemPuzzleRom
S-Off: AlphaRevX
Kernel: RemPuzzleKernel
 
Lesicnik1
Old
(Last edited by Lesicnik1; 23rd May 2012 at 07:35 PM.)
#6  
Recognized Contributor
Thanks Meter 734
Posts: 2,249
Join Date: Feb 2011
Location: Slovenj Gradec
Quote:
Originally Posted by KoolSavas95 View Post
Thanks for testing mate hope you will be satisfied with this rom
Here we go, it's installed. Booting

Okay, icons on the home screen need resizing and one other thing also needs resizing. The lockscreen. Right now, once you lock the phone, you can't unlock it because the "unlock" area where you're supposed to drag the arrow is off screen.
 
KoolSavas95
Old
#7  
KoolSavas95's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 506
Posts: 989
Join Date: Mar 2012
Location: Stuttgart
Quote:
Originally Posted by PetDroid View Post
Please add langauges!
Sry but i think someone has to translate it into ur language.

Quote:
Originally Posted by nejc121 View Post
Here we go, it's installed. Booting

Okay, icons on the home screen need resizing and one other thing also needs resizing. The lockscreen. Right now, once you lock the phone, you can't unlock it because the "unlock" area where you're supposed to drag the arrow is off screen.
Yes lockscreen bug is known mate (OP ) . Icons too? but i'm a noob in resizing. could someone help with resizing?

And i think reboot because of pressing home button is due to high ram usage. But i'm not sure.
VISIT MY WEBSITE: http://androidapps.pixub.com/ <----- Click the ads to support me. Thanks.

Developer of MazC.A.M.P.+
 
Scratch0805
Old
(Last edited by Scratch0805; 23rd May 2012 at 07:46 PM.)
#8  
Scratch0805's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1193
Posts: 2,046
Join Date: Jun 2011
Location: Sheffield
Don't lock it while testing.

The lockscreen and launcher need resizing, but the parts I looked at before I locked it looked sweet.

Edit: I posted this 5 minutes ago got some lag, killed the app and just got a toast saying reply successful!

Sent from my Wildfire using xda premium

My Devices
Samsung Galaxy S2
Asus Nexus 7
Samsung Galaxy Tab 7
Samsung Galaxy Note N7000
2 x Samsung Galaxy Ace 5380i's
HTC Wildfire

mycolourscreen

My Dropbox
 
elia222
Old
#9  
elia222's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2556
Posts: 1,055
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by KoolSavas95 View Post
Sry but i think someone has to translate it into ur language.



Yes lockscreen bug is known mate (OP ) . Icons too? but i'm a noob in resizing. could someone help with resizing?

And i think reboot because of pressing home button is due to high ram usage. But i'm not sure.
You can use espier launcher if you don't want to resize the original one.. It works well on wildfire and it is ios like
 
Lesicnik1
Old
#10  
Recognized Contributor
Thanks Meter 734
Posts: 2,249
Join Date: Feb 2011
Location: Slovenj Gradec
Small tip

Settings->Personal Manage->Others->CM Settings->Tablet Tweaks->Disable lockscreen.

Tags
ios, joyos
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes