Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][BASE] 5.07.651.6 Stock - Rooted - Latest Supersonic OTA

OP Captain_Throwback

24th May 2012, 09:41 PM   |  #11  
greengiant1969's Avatar
Senior Member
Flag Columbus Ohio
Thanks Meter: 10
 
302 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Cool it loaded up will have to test for while to see if it saves battery life or not thanks Captain again.

Sent from my PC36100 using xda premium
24th May 2012, 09:43 PM   |  #12  
rjd728's Avatar
Member
Thanks Meter: 13
 
71 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Red face
Thanks for rolling this out to us! Yes....I used the button as well. LOL Be interesting to install and tweak to see how it runs.
24th May 2012, 10:02 PM   |  #13  
greengiant1969's Avatar
Senior Member
Flag Columbus Ohio
Thanks Meter: 10
 
302 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I ran into problem. Anyone having problems connecting to WiFi network? I'm on stock kernel.

Sent from my PC36100 using xda premium
24th May 2012, 10:10 PM   |  #14  
Captain_Throwback's Avatar
OP Retired Moderator / Recognized Contributor
Flag Bensalem, PA
Thanks Meter: 10,708
 
10
11,830 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by greengiant1969

I ran into problem. Anyone having problems connecting to WiFi network? I'm on stock kernel.

Sent from my PC36100 using xda premium

I'm seeing the same issue. It acts like it's going to connect, but never does. It's probably because of the Wireless N fix (though that's never caused a problem for me before).

I'll see if I can fix it. In the meantime, this zip should get it working. It'll take away Wireless N capability for the time being, but at least it'll get Wi-Fi working.

EDIT: Hmmm, that didn't seem to fix it either. Odd. I'll have to reflash the original OTA file and see if that breaks my Wi-Fi. Nothing I did should've messed it up .
Attached Files
File Type: zip 5.07.651.1_WiFi_Fix.zip - [Click for QR Code] (273.5 KB, 108 views)
Last edited by Captain_Throwback; 24th May 2012 at 10:21 PM.
24th May 2012, 10:43 PM   |  #15  
greengiant1969's Avatar
Senior Member
Flag Columbus Ohio
Thanks Meter: 10
 
302 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Captain_Throwback

I'm seeing the same issue. It acts like it's going to connect, but never does. It's probably because of the Wireless N fix (though that's never caused a problem for me before).

I'll see if I can fix it. In the meantime, this zip should get it working. It'll take away Wireless N capability for the time being, but at least it'll get Wi-Fi working.

EDIT: Hmmm, that didn't seem to fix it either. Odd. I'll have to reflash the original OTA file and see if that breaks my Wi-Fi. Nothing I did should've messed it up .

Same here I tried fix also.

Sent from my PC36100 using xda premium
24th May 2012, 10:46 PM   |  #16  
Captain_Throwback's Avatar
OP Retired Moderator / Recognized Contributor
Flag Bensalem, PA
Thanks Meter: 10,708
 
10
11,830 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by greengiant1969

Same here I tried fix also.

Sent from my PC36100 using xda premium

First I'm going to see if disabling the Connections Optimizer fixes it. If not, I'll go back to square one.
24th May 2012, 11:02 PM   |  #17  
greengiant1969's Avatar
Senior Member
Flag Columbus Ohio
Thanks Meter: 10
 
302 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Captain_Throwback

First I'm going to see if disabling the Connections Optimizer fixes it. If not, I'll go back to square one.

I did that and it still didn't work. I was thinking that also.

Sent from my PC36100 using xda premium
24th May 2012, 11:04 PM   |  #18  
Captain_Throwback's Avatar
OP Retired Moderator / Recognized Contributor
Flag Bensalem, PA
Thanks Meter: 10,708
 
10
11,830 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by greengiant1969

I did that and it still didn't work. I was thinking that also.

Sent from my PC36100 using xda premium

Where is that thing at? I was looking around and couldn't even find it.

I'm currently reinstalling the OTA and will confirm that Wi-Fi works after initially applying it. If it does, I'll try pulling the Wi-Fi module directly from the ROM, and then add it to the rooted zip.
24th May 2012, 11:06 PM   |  #19  
Mazda's Avatar
Recognized Developer
Flag Milton, Florida ✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
Thanks Meter: 10,425
 
4,731 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Hey Captain_Throwback, does this have the old EPST.apk that lets you use the ##DATA# codes??

Is not a deal breaker here because I have it handy as I'm always switching PRLs and such BUT would be cool to include it in the ROM

Thanks again for this!
24th May 2012, 11:09 PM   |  #20  
Captain_Throwback's Avatar
OP Retired Moderator / Recognized Contributor
Flag Bensalem, PA
Thanks Meter: 10,708
 
10
11,830 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mazdarider23

Hey Captain_Throwback, does this have the old EPST.apk that lets you use the ##DATA# codes??

Is not a deal breaker here because I have it handy as I'm always switching PRLs and such BUT would be cool to include it in the ROM

Thanks again for this!

It doesn't. I did think about including it, but figured since this is based on the latest OTA, I'd try and keep everything current.

The Following User Says Thank You to Captain_Throwback For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes