Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,793 Members 41,645 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][BASE] 5.07.651.6 Stock - Rooted - Latest Supersonic OTA

Tip us?
 
greengiant1969
Old
(Last edited by greengiant1969; 24th May 2012 at 10:16 PM.)
#21  
greengiant1969's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 302
Join Date: Jun 2010
Location: Columbus Ohio
Quote:
Originally Posted by Captain_Throwback View Post
Where is that thing at? I was looking around and couldn't even find it.

I'm currently reinstalling the OTA and will confirm that Wi-Fi works after initially applying it. If it does, I'll try pulling the Wi-Fi module directly from the ROM, and then add it to the rooted zip.
Cool hopefully it works. Thanks Captain.

PS Sprint optimizer is under applications then all this is where you can disable it.

Sent from my PC36100 using xda premium
The Following User Says Thank You to greengiant1969 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Captain_Throwback
Old
(Last edited by Captain_Throwback; 24th May 2012 at 10:53 PM.)
#22  
Captain_Throwback's Avatar
Retired Moderator / Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 8997
Posts: 10,360
Join Date: Aug 2008
Location: Bensalem, PA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by greengiant1969 View Post
Cool hopefully it works. Thanks Captain.

PS Sprint optimizer is under applications then all this is where you can disable it.

Sent from my PC36100 using xda premium
No good. I even tried taking the original boot.img combined with the updated module, and it's still getting stuck. It did work fine when I applied the OTA directly, too.

Looks like I'll need to look into this further later. Maybe someone else will figure it out in the meantime and release a better (fixed) version.

EDIT: Not even flashing a different kernel fixes it . . . this can't be good . I'm really going to have to go back and rebuild it from scratch to figure out at what point Wi-Fi gets broken. This will take some time .
Device 1: HTC One (M8)/831C | Hardware Version: 0005

Baseband: 1.08.20.0612_4 | PRI: 2.62_003 | PRL: 56019
Recovery: TWRP 2.7.1.0

Device 2: HTC Jewel/PJ75100 (EVO 4G LTE) | Hardware Version: 0003

Baseband: 1.13.11.1105 | PRI: 3.02_003 | PRL: 56018
Recovery: TWRP 2.7.1.0b

Device 3: HTC Shooter/PG86100 (EVO 3D) | Hardware Version: 0002
Baseband: 1.09.00.0108 | PRI: 1.55_003 | PRL: 22100
Recovery: TWRP 2.7.1.0

Device 4: HTC Supersonic/PC36100 (EVO 4G) | Hardware Version: 0004
Baseband: 2.15.00.01.15 | PRI: 2.33_003 | PRL: 40460
Recovery: TWRP 2.7.1.0
The Following 4 Users Say Thank You to Captain_Throwback For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
greengiant1969
Old
#23  
greengiant1969's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 302
Join Date: Jun 2010
Location: Columbus Ohio
Quote:
Originally Posted by Captain_Throwback View Post
No good. I even tried taking the original boot.img combined with the updated module, and it's still getting stuck. It did work fine when I applied the OTA directly, too.

Looks like I'll need to look into this further later. Maybe someone else will figure it out in the meantime and release a better (fixed) version.

EDIT: Not even flashing a different kernel fixes it . . . this can't be good . I'm really going to have to go back and rebuild it from scratch to figure out at what point Wi-Fi gets broken. This will take some time .
Bummer I wonder if Sprint threw something into this update to mess it up?

Sent from my PC36100 using xda premium
 
Captain_Throwback
Old
#24  
Captain_Throwback's Avatar
Retired Moderator / Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 8997
Posts: 10,360
Join Date: Aug 2008
Location: Bensalem, PA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by greengiant1969 View Post
Bummer I wonder if Sprint threw something into this update to mess it up?

Sent from my PC36100 using xda premium
I'm sure it's just me. I don't really know that much and am still a novice at cooking ROMs with Android Kitchen. I at least wanted to get this out there for the community so that it could start to be incorporated into custom ROMs, etc. But perhaps my inexperience won't even allow that .

Like I said, I'll keep at it as I have opportunity. Hopefully it won't be too difficult to fix.
Device 1: HTC One (M8)/831C | Hardware Version: 0005

Baseband: 1.08.20.0612_4 | PRI: 2.62_003 | PRL: 56019
Recovery: TWRP 2.7.1.0

Device 2: HTC Jewel/PJ75100 (EVO 4G LTE) | Hardware Version: 0003

Baseband: 1.13.11.1105 | PRI: 3.02_003 | PRL: 56018
Recovery: TWRP 2.7.1.0b

Device 3: HTC Shooter/PG86100 (EVO 3D) | Hardware Version: 0002
Baseband: 1.09.00.0108 | PRI: 1.55_003 | PRL: 22100
Recovery: TWRP 2.7.1.0

Device 4: HTC Supersonic/PC36100 (EVO 4G) | Hardware Version: 0004
Baseband: 2.15.00.01.15 | PRI: 2.33_003 | PRL: 40460
Recovery: TWRP 2.7.1.0
The Following 2 Users Say Thank You to Captain_Throwback For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
elosogrande7076
Old
#25  
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 512
Join Date: Dec 2006
Thanks for your work and effort. Looking forward to seeing this. My girl was just talking about her current rom is not working right and i was looking for something new to flash. Since she likes the stock rom look n feel, this would be perfect!
 
Chaz187
Old
#26  
Chaz187's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 2646
Posts: 1,999
Join Date: Sep 2011
Location: Orange city

 
DONATE TO ME
Tried it out wifi no good here. Will be watching this. Just updated my wife's evolution hers is stock and not rooted. Will see if the new update works.


Thanks,
Charles

Sent from my PC36100 using xda premium
 
romagnus
Old
#27  
romagnus's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 174
Join Date: Nov 2008
thank oufor his ROM. I too am having issue with the wifi. Everything else seems to work just fine!
Romagnus
----------------------------
My stuff:
Phones -
Samsung Galaxy Note 2
HTC EVO 4G
HTC Touch Diamond
HTC Touch Pro

Tablet -
ACER Iconia A500 (still alive and awesome)
Kindle Fire

 
greengiant1969
Old
#28  
greengiant1969's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 302
Join Date: Jun 2010
Location: Columbus Ohio
I reloaded this Rom and when I went to use titanium backup it said I didn't have root. Not sure if this is useful info.

Sent from my PC36100 using xda premium
 
NinjaWolf
Old
#29  
NinjaWolf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 228
Posts: 438
Join Date: Dec 2010
Location: California
Nice. i d/l'ed the ruu, but never got around to booting up linux and making the stock root rom. So, nice.
"Secretly Unleashing The Power Inside"

Dont forget to hit the Button If i helped you or posted something amazing.

Current Device:
  • Device:HTC One (M8)
  • Rom:Stock Rooted (For now)
  • DEV Status:_DEV_ Trainee

Past Devices:
  • HTC Evo 4G LTE
  • HTC Evo 4G

 
bennyboy78
Old
(Last edited by bennyboy78; 25th May 2012 at 02:07 AM.)
#30  
bennyboy78's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 375
Posts: 1,167
Join Date: Nov 2011
anyone got a link to the stock ruu?
i wanna start making my own roms

EDIT: i just read the OP

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes