Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,934 Members 37,419 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Extended Power Menu for UCLE2

Tip us?
 
eb8806
Old
(Last edited by eb8806; 27th May 2012 at 06:55 AM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 34
Join Date: Mar 2008
Location: Bronx
Cool Extended Power Menu for UCLE2

I was searching for an extended power menu mod for the new UCLE2 leak. Found this thread in the skyrocket forum.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1656580

I flashed it and it works great!

Currently running on OnlyOne YOLO B3 Rom.


*** This mod removes ability to use s-pen for screen capture and to pull up the small memo pad by double tapping the screen***
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Power Menu.jpg
Views:	511
Size:	26.8 KB
ID:	1085598  
The Following 6 Users Say Thank You to eb8806 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
holycow1
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 111
Join Date: Apr 2012
does download put it into download mode?
 
eb8806
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 34
Join Date: Mar 2008
Location: Bronx
Quote:
Originally Posted by holycow1 View Post
does download put it into download mode?
Yes.. everything does what it's supposed to do. I tested each one before i posted to be sure.
 
ndfan4u
Old
#4  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 37
Join Date: Dec 2010
How do you access the menu??
 
bigfau
Old
#5  
bigfau's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter 10,786
Posts: 5,057
Join Date: Oct 2010
Location: Zanesville, Ohio

 
DONATE TO ME
Awww! Damn!!!!! I wish I would have seen this last night when I started doing the EPM myself. Following how dman did his for LC5. Thanks brother, now I don't have to suffer the headache of finishing the mod. Yeah! :thumbup:

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2
 
jpeg42
Old
#6  
jpeg42's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 226
Posts: 663
Join Date: Jul 2010
Location: Oregon
Just curious, who downvoted and why? Did they have problems?
GALAXY NOTE SGH-i717 - Padawan JB || 4.1.2
 
bigfau
Old
(Last edited by bigfau; 26th May 2012 at 11:57 PM.)
#7  
bigfau's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter 10,786
Posts: 5,057
Join Date: Oct 2010
Location: Zanesville, Ohio

 
DONATE TO ME
I think this mod changes some things. The letters on the send button of stock sms are two tier. "Se" is on one line "nd" is on another.
Two different lines. I also could not take a screen shot with S-pen or bring up S-Memo Lite . Maybe I will go back and try to finish my EPM mod.

Can anyone confirm these bugs described?


Sent from my Captivate running INFINITUM ICS v2.2 using Tapatalk 2
The Following 2 Users Say Thank You to bigfau For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
djbrian52
Old
#8  
djbrian52's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 423
Posts: 1,048
Join Date: Feb 2010
Location: Cave Creek(Phoenix), AZ
You are correct about the s-pen ss not working. Power/home still does tho.

Sent from my new Note. Damn this thing is BIG!
The Following User Says Thank You to djbrian52 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
eb8806
Old
(Last edited by eb8806; 27th May 2012 at 06:58 AM.)
#9  
Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 34
Join Date: Mar 2008
Location: Bronx
Quote:
Originally Posted by bigfau View Post
I think this mod changes some things. The letters on the send button of stock sms are two tier. "Se" is on one line "nd" is on another.
Two different lines. I also could not take a screen shot with S-pen or bring up S-Memo Lite . Maybe I will go back and try to finish my EPM mod.

Can anyone confirm these bugs described?


Sent from my Captivate running INFINITUM ICS v2.2 using Tapatalk 2
I just reloaded the rom and s-pen works now.. I hardly use the s-pen so i didn't think to try it out. I edited the origin post with this new information. Definitely work on your mod so we can have full s-pen functionality and the convenience of the extended power menu
The Following User Says Thank You to eb8806 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Pandemoniumone
Old
#10  
Pandemoniumone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 141
Posts: 3,353
Join Date: Apr 2008
Location: Sacramento
Quote:
Originally Posted by eb8806 View Post
I noticed the send button on messaging a while after i posted it. I can live with it. For some reason i have not been able to use the s-pen to pull up the s-memo app from the homescreen or to take screenshots since i started using UCLE2. I double tap on the screen and it just pulls up the apex launcher settings & when i hold the button on the s-pen and press down on the screen nothing happens. THis was before i flashed this extended power menu.

Did yours work before flashing this? I would like to get s-pen working on the UCLE2 rom on my phone.
You can change that setting within Apex settings, just uncheck the option and it won't pull the menu up anymore.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes