FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

Titanium backup batch mode

464 posts
Thanks Meter: 19
 
By PeeHoo, Senior Member on 29th May 2012, 02:11 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have newest version of tb. However I cannot find anymore batch mode? Am I stupid or what?

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to PeeHoo For This Useful Post: [ View ]
 
 
29th May 2012, 02:24 PM |#2  
KCuadrado's Avatar
Senior Member
Flag Caguas
Thanks Meter: 82
 
More
It's the icon just below your battery icon and clock. Looks like a rectangle with a check mark. At the right side of the search icon.
The Following 3 Users Say Thank You to KCuadrado For This Useful Post: [ View ]
29th May 2012, 02:27 PM |#3  
KotDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
The Following User Says Thank You to KotDroid For This Useful Post: [ View ]
29th May 2012, 02:34 PM |#4  
OP Senior Member
Flag Espoo
Thanks Meter: 19
 
More
Yeah I got it... I tried to find it at least 15 mins today... Scheisse

Ty

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
29th May 2012, 03:22 PM |#5  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Hey,

I'm kinda cheap so just wondering if the paid app is worth it?
29th May 2012, 06:19 PM |#6  
stoney99's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by tranh2

Hey,

I'm kinda cheap so just wondering if the paid app is worth it?

Should be in the top 3 of any "must have apps" list out there (imo). Constantly updated & supported and has saved my ar*e more times than I care to remember.. if your still feeling cheap and know where to look the pro version's plastered all over the place for free but to be honest this is one of those apps where the developer deserves the support (again imo).
The Following 3 Users Say Thank You to stoney99 For This Useful Post: [ View ]
29th May 2012, 08:38 PM |#7  
feenty's Avatar
Senior Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by stoney99

Should be in the top 3 of any "must have apps" list out there (imo). Constantly updated & supported and has saved my ar*e more times than I care to remember.. if your still feeling cheap and know where to look the pro version's plastered all over the place for free but to be honest this is one of those apps where the developer deserves the support (again imo).

+ 1 :thumbup:
10char

Sent from my A10 using xda premium
29th May 2012, 08:52 PM |#8  
kpjimmy's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio TX
Thanks Meter: 1,104
 
More
Quote:
Originally Posted by tranh2

Hey,

I'm kinda cheap so just wondering if the paid app is worth it?

Quote:
Originally Posted by stoney99

Should be in the top 3 of any "must have apps" list out there (imo). Constantly updated & supported and has saved my ar*e more times than I care to remember.. if your still feeling cheap and know where to look the pro version's plastered all over the place for free but to be honest this is one of those apps where the developer deserves the support (again imo).

Short answer yes, totally worth it.

Because the pro version will let you go back to your homescreen (do not hit the back button!!) and tb can run in the background doing a restore or backup. That alone is a great feature. Another is scheduled backups, not sure if that's a pro feature or not though lol...
29th May 2012, 09:19 PM |#9  
malachay's Avatar
Member
Flag Munich
Thanks Meter: 19
 
More
totally worth, you should buy it.
12th June 2012, 11:05 AM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
More
5 minutes? apparently i'm more stupid than you. spent few days and gave up and have to search the forum.
12th June 2012, 03:20 PM |#11  
Senior Member
Flag Cincinnati, Ohio
Thanks Meter: 57
 
More
Quote:
Originally Posted by badai

5 minutes? apparently i'm more stupid than you. spent few days and gave up and have to search the forum.

Yeah it took me awhile to figure this out too..

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes