Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[HOW-TO] SIM Unlock for the HTC Holiday/Raider/Velocity

OP cruzin_cruzing

30th May 2012, 05:46 AM   |  #1  
cruzin_cruzing's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag San Diego
Thanks Meter: 490
 
675 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sieempi

PLEASE NOTE!:
This solution is heavily linked to the device it's being applied to by the use of IMEI, which can be considered a breach in security.
DISCLAIMER:
This solution provided for you on this site is given AS IS and in GOOD FAITH and is based on the research I made. I may not accept any liability or responsibility for the use of this applicaton.

Requirements:
  • S-Off
  • Any Web Browser on any OS

Steps:
1. Fill in the form located here. Thanks to sieempi for all the hard work. Don't forget to make a generous donation to him.

2. The Config.dat file will have been emailed to you. Download the attachment and put it into the root of the external SD card or internal storage of your device depending on what works for you.

3. Simpy boot into the Bootloader and navigate to the SIMLOCK option with the volume keys and select it by pressing power. The output should look similar to this:
Code:
fat32 init ok
reading config.dat
read mccmnc file success
open CID file fail
get device IMEI success
IMEI checking...PASS!
4. Congratulations, your device should now be SIM Unlocked. You'll need a SIM Card from another carrier to verify.
Last edited by cruzin_cruzing; 2nd June 2012 at 11:51 AM.
The Following 34 Users Say Thank You to cruzin_cruzing For This Useful Post: [ View ]
30th May 2012, 07:29 AM   |  #2  
cookie1018's Avatar
Member
Flag Alexandria, VA
Thanks Meter: 5
 
55 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Works like a charm. Thanks for the heads up!
30th May 2012, 09:20 PM   |  #3  
chachin's Avatar
Senior Member
Flag Houston TX
Thanks Meter: 225
 
697 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
HELL YEah this worked... i pop a T-mobile sim card and i have full signal.. thanks man
30th May 2012, 09:26 PM   |  #4  
Recognized Contributor
Flag Brighton IL
Thanks Meter: 552
 
1,667 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Worked on both my Vivid and my old Aria.
30th May 2012, 10:33 PM   |  #5  
bradsinram's Avatar
Senior Member
des moines ia
Thanks Meter: 43
 
591 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
could you use this on a inc 2?
30th May 2012, 11:32 PM   |  #6  
Whoareyou's Avatar
Senior Member
Flag Olathe, KS
Thanks Meter: 293
 
1,650 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by bradsinram

could you use this on a inc 2?

maybe, it worked for that other guys Aria
31st May 2012, 05:25 AM   |  #7  
Senior Member
White Plains, NY
Thanks Meter: 37
 
410 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Works for me but I have to put the file into the external SD card.
31st May 2012, 03:11 PM   |  #8  
ccb101's Avatar
Senior Member
Flag Clinton Ct
Thanks Meter: 84
 
303 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
yeah i had to put my file on the external SD card as well and it worked :) thank you
31st May 2012, 05:55 PM   |  #9  
ixIGamerIx's Avatar
Junior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 3
 
28 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Does ur device have to be s-off
31st May 2012, 07:01 PM   |  #10  
Theonew's Avatar
Recognized Contributor
Wherever I am
Thanks Meter: 1,057
 
3,530 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by ixIGamerIx

Does ur device have to be s-off

Yes, it does.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes