Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][Funbook]CyanBook v0.4 -CM9 Based [05-07-2012]

OP karndev

21st June 2012, 09:28 PM   |  #171  
Member
Flag Chembur, Mumbai
Thanks Meter: 6
 
36 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by karndev

ok.. which rom r u actually on ? cuz ur postin in funseries as well.. ?
if the scripts not working, manually change vold.fstab or use directory bind

Actually I tried all the ROMS..
But in ur ROM SWAP Script Doesn't work......
Now I m on Funseries v3.0 By Akhil Kapila which is based on Momo9 Firmware.............
Ur ROM is Awesome but Because of Swap Script I Again Swithched Back to Funseries ROMS......
Last edited by shaan.jalal; 21st June 2012 at 09:31 PM.
22nd June 2012, 05:00 AM   |  #172  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by karndev

to get the old bootanimation :
go to /system/media and replace the bootanimation.zip with the one u downloaded.

default resolution shud be 800 x 480

Sorry, I am not able to paste the micromax animation in the /system/media. Help me out.
Is it possible to view the android partitions on Win 7? How?

The wallpaper thing is bugging me out. Still its asking for croping them.
22nd June 2012, 06:47 AM   |  #173  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by karndev

ok.. give me a log when the hdd is connected..
also try 'busybox lsusb' in terminal and see if the HDD is listed


s16[.]postimage.org/pw2fnf3dh/Screenshot_2012_06_19_22_01_43[.]pngomereove which

I tried the command and here is the screenshot.Please help me.
22nd June 2012, 07:56 AM   |  #174  
karndev's Avatar
OP Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 112
 
194 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by shaan.jalal

Actually I tried all the ROMS..
But in ur ROM SWAP Script Doesn't work......
Now I m on Funseries v3.0 By Akhil Kapila which is based on Momo9 Firmware.............
Ur ROM is Awesome but Because of Swap Script I Again Swithched Back to Funseries ROMS......

Thnx.. but m not a big fan of the script.. i personally prefer directory bind .. and thats y i dont include or test the script

Quote:
Originally Posted by ?doubtfire?

Sorry, I am not able to paste the micromax animation in the /system/media. Help me out.
Is it possible to view the android partitions on Win 7? How?


The wallpaper thing is bugging me out. Still its asking for croping them.

u will need explorer with root permissions.. and change permissions of the folder to R/W ...

Quote:
Originally Posted by arundevma

s16[.]postimage.org/pw2fnf3dh/Screenshot_2012_06_19_22_01_43[.]pngomereove which

I tried the command and here is the screenshot.Please help me.

i ll check and let u knw
Last edited by karndev; 22nd June 2012 at 08:46 AM.
The Following User Says Thank You to karndev For This Useful Post: [ View ]
22nd June 2012, 09:54 AM   |  #175  
Thiyag's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Exclamation Gameloft Games not working...
[QUOTE=karndev;27657375]they do work for me.. but yes.. try with allwinner mod ..


Hi...I tried Allwinnermod by changing the device type to motorola xoom and SGSII still no luck. ashpalt6, nfs shift and other gameloft games are not working...Tried installing Chainfire 3D.No Luck with that also...

Did you install the games from the playstore? Can you share the apks pls?

Fruitninja free which works in the stock rom is not working in Cyanbook V.0.3.
Am i doing something wrong in my ROM installation ? But I followed the standard protocol, Full wipe before install...There should be no problems with that..confused...:(
22nd June 2012, 02:28 PM   |  #176  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Bootloader Problem solved
Quote:
Originally Posted by karndev

u will need explorer with root permissions.. and change permissions of the folder to R/W ...

Thanks for the tips. Solved the problem. Now the Micromax boot is fine.
Any idea on the wallpapers.
Last edited by ?doubtfire?; 22nd June 2012 at 02:33 PM.
22nd June 2012, 03:24 PM   |  #177  
karndev's Avatar
OP Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 112
 
194 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by Thiyag

Hi...I tried Allwinnermod by changing the device type to motorola xoom and SGSII still no luck. ashpalt6, nfs shift and other gameloft games are not working...Tried installing Chainfire 3D.No Luck with that also...

Did you install the games from the playstore? Can you share the apks pls?

Fruitninja free which works in the stock rom is not working in Cyanbook V.0.3.
Am i doing something wrong in my ROM installation ? But I followed the standard protocol, Full wipe before install...There should be no problems with that..confused...:(

No the issue does not seem to be from urside..
about games, no not from market and posting apks is against xda rules.. so cannot post em here ..

Quote:
Originally Posted by ?doubtfire?

Thanks for the tips. Solved the problem. Now the Micromax boot is fine.
Any idea on the wallpapers.

Thats great .. about wall papers .. will check n update u..

Guys am always too busy in the office..and so the replies and support from myside is limited.. i hope u all understand that
The Following User Says Thank You to karndev For This Useful Post: [ View ]
24th June 2012, 01:55 PM   |  #178  
Thiyag's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Thumbs up
[QUOTE=karndev;27742535]No the issue does not seem to be from urside..
about games, no not from market and posting apks is against xda rules.. so cannot post em here ..


Thank you very much for the info bro...
27th June 2012, 02:20 AM   |  #179  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
a little help
Love this rom and the swap script is working for me
But can u please give us a cwm zip to integrate ics hide bar mod
Since auto hide feature doesn't work properly and
So that we can play games and apps in full screen properly

Otherwise great job done
Last edited by Gautam87; 27th June 2012 at 02:25 AM.
27th June 2012, 07:59 AM   |  #180  
karndev's Avatar
OP Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 112
 
194 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by Gautam87

Love this rom and the swap script is working for me
But can u please give us a cwm zip to integrate ics hide bar mod
Since auto hide feature doesn't work properly and
So that we can play games and apps in full screen properly

Otherwise great job done

thnx..
therez an app included called togglebar.. it changes the screen to fullscreen

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
cm9, custom rom, cyanbook, funbook, micromax
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes