FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[REQUEST] Facebook for HTC Sense

2,052 posts
Thanks Meter: 887
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
As many people are starting to realize that HTC using the Facebook App for syncing purposes is not working out very well. Is there any way to bake in the old style Facebook for HTC sense for updating status and contacts?

I have my Facebook app set up to sync every hour and the last sync was done at 5am and now 4 1/2 hours later it still shows the last update done at 5am....

Sent from my EVO using xda premium
 
 
2nd June 2012, 03:19 PM |#2  
ZEDEK's Avatar
Senior Member
Flag PHILLY
Thanks Meter: 66
 
More
YES....this^^^!!!! I used to think Facebook for HTC SENSE was useless..now I'm missing it everyday
The Following User Says Thank You to ZEDEK For This Useful Post: [ View ]
2nd June 2012, 04:16 PM |#3  
arodey's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati, OH
Thanks Meter: 54
 
More
When I was on Stock De-Odexed Facebook seemed to sync contacts and Friendstream just fine. On eLiTE it has issues. I don't know why this is the case since they both have the same base.
The Following User Says Thank You to arodey For This Useful Post: [ View ]
2nd June 2012, 04:43 PM |#4  
RegnierD's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bellbrook, OH
Thanks Meter: 402
 
More
Mine is working fine on his latest. Dunno what to say guys, sorry. Getting the old version from Sense 3.0 is probably never going to happen. Different Android versions, way different Sense versions... These two things make it nearly impossible, or hard enough that a dev would rather spend that amount of time working on their rom, not pictures syncing. Usually, different Sense/Android versions don't play well when you mix them together; the components don't even recognize each other. Sense only likes what ships in it, not previous or newer components. Did that make any sense?

Tapatalked from my shiny new HTC Evo LTE
2nd June 2012, 04:59 PM |#5  
jbermi's Avatar
Senior Member
Flag Independence, KY
Thanks Meter: 917
 
More
i notice even when you check auto sync, it turns itself off sometimes, that may be the issue?
2nd June 2012, 05:26 PM |#6  
BrianBaker's Avatar
OP Senior Member
Flag Apopka FL
Thanks Meter: 887
 
More
Well as of right now my last sync was still 6am....I am on Viper so maybe that is the issue. I will go back to a stock Rom tonight and see how that goes.. If I remember correctly I didn't notice this as a problem until I started flashing Roms

Sent from my EVO using xda premium
2nd June 2012, 08:18 PM |#7  
arodey's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati, OH
Thanks Meter: 54
 
More
Quote:
Originally Posted by BrianBaker

Well as of right now my last sync was still 6am....I am on Viper so maybe that is the issue. I will go back to a stock Rom tonight and see how that goes.. If I remember correctly I didn't notice this as a problem until I started flashing Roms

Sent from my EVO using xda premium

I just restored a nand of stock deodexed and Facebook sync works fine
2nd June 2012, 08:51 PM |#8  
ticklemepinks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 449
 
More
it doesn't even show ppl facebook statuses when contacts call like it used to, i miss facebook for htc sense
2nd June 2012, 09:04 PM |#9  
arodey's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati, OH
Thanks Meter: 54
 
More
Quote:
Originally Posted by ticklemepinks

it doesn't even show ppl facebook statuses when contacts call like it used to, i miss facebook for htc sense

It was doing that on elite 1.2.1, it also does it on stock (what I'm currently running)
2nd June 2012, 09:15 PM |#10  
BrianBaker's Avatar
OP Senior Member
Flag Apopka FL
Thanks Meter: 887
 
More
Yeah.... I'm going back to stock and try it out still hasn't synced since 6am but everything else is syncing just fine.

Sent from my EVO using xda premium
The Following User Says Thank You to BrianBaker For This Useful Post: [ View ]
3rd June 2012, 02:25 AM |#11  
BrianBaker's Avatar
OP Senior Member
Flag Apopka FL
Thanks Meter: 887
 
More
Well after running stock for a few hours this POS is still not updating..suppose to sync every hour and it hasnt updated since the 1st update at 7pm...i dont know what to do from here.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes