Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,529 Members 40,325 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

HTC One X's part of touch screen not working at all

Tip us?
 
golu12
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 31
Join Date: Jan 2011
Location: New Delhi

 
DONATE TO ME
Default HTC One X's part of touch screen not working at all

I brought my HOX about a month ago, no issues at all after updating to 1.28, no built issues zero software issues, it was perfect.
But today morning i installed a game and tried to touch the menu bar(the vertical bar with 3 dots just above capacitive buttons) and it does not work.

Not only in the game but everywhere you try to touch that area nothing happens.
This problem is not only limited to the menu bar, but also till very slightly above it.

The 1.29.7 update for asia just came out, i thught this would fix it but it didnt.

Tried to factory reset but still doesnt works.

Is this a hardware problem? Should i take to htc?
And do you think i will get a replacement or a repair job done?

Also, i have never dropped the phone even once, it was aways in soft silicon case away from any rough use. In fact, it has hardly been used.

Thanks
 
iTeeXDA
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 150
Join Date: Dec 2011
Location: Toronto
I would send it right back to HTC for a replacement.
Current
iPhone 5S, HTC One M8 (Ordered)

Recent
iPhone 5, HTC One, Nexus 4, Galaxy S3, HTC One X(L), iPhone 4S, Galaxy Nexus
 
stjs
Old
#3  
stjs's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 78
Join Date: Jun 2011
Exchange it. I had a simular problem with mine but it was the top of the screen that stoped working. In the end I had to get a exchange.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
 
daz1uk
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 234
Join Date: Jun 2010
Same problem here, but I've unlocked mine voiding my warranty : (
 
fiendmish
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 13
Join Date: Jun 2012
Defo not fixed with firmware updates as I had the same issue with my first one and had to return it for an exchange
 
ozkarah
Old
#6  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 59
Join Date: Aug 2007
had the same problem and gone for a replacement. I have tried many things with the guidance of HTC support center none worked.
 
suttosnax
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Jun 2010
same problem here
took it back to shop where it was purchased from, it took over 6 weeks for repair centre to return it.
just got it back today and the problems are still there
im sooo unhappy with this phone.
ive emailed HTC and waiting on a response.
i want a new one or my money back.
 
DanceOff
Old
#8  
Account currently disabled
Thanks Meter 3236
Posts: 3,828
Join Date: Feb 2012
Location: New Delhi
SO SAD

IF YOU LIKE MY WORK, THANK ME BY THE BUTTON BELOW
 
death__machine
Old
#9  
death__machine's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 491
Join Date: May 2012
Location: Dubai
@op take it to htc, there's a really good chance its a hardware problem.




Quote:
Originally Posted by rishabho1 View Post
SO SAD

IF YOU LIKE MY WORK, THANK ME BY THE BUTTON BELOW
Wtf kind of a reply is that.
 
harmonikas996
Old
#10  
harmonikas996's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Mar 2012
Location: Lazarevac
I haveproblem too.

I start phone in Safe mod and enter in HTC Function Test v3.01.01g (*#*#3424#*#* - that is code entered in dialer).

What to do?

Just see pictures and you will see problem.

When is phone on Safe mod and on charger no probs. :S

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-09-09-22-09-02.jpg
Views:	2272
Size:	13.1 KB
ID:	1314306
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-09-09-22-10-26.jpg
Views:	1515
Size:	13.6 KB
ID:	1314307

Thanks!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...