Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] [HELP] Can't Fastboot back to .181 from .79 Leak

OP CaptainKn0tz

13th June 2012, 11:31 PM   |  #1  
CaptainKn0tz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 27
 
109 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Hey guys I need a little help. I'm trying to flash back to .181 from the .79 leak using Matt's Razr utility but I'm having some problems. After I run the fastboot, (option 1) I follow the instructions and hit enter at the appropriate times and when it get to the part in the attached image, my whole computer just freezes and hangs. I'm on Win 7. CDMA Razr. MD5 matches the download link for the utility so I know it's not that. Is this normal? Am I just impatient? Oh yes and IDK if this makes a difference or not but I wiped data/cache/dalvik in safestrap (both in safe and non-safe modes) right before booting into fastboot to attempt the restore to GB.

Thanks for the help guys!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.jpg
Views:	49
Size:	45.9 KB
ID:	1128110  
Last edited by CaptainKn0tz; 13th June 2012 at 11:36 PM.
14th June 2012, 01:01 AM   |  #2  
CaptainKn0tz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 27
 
109 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Never mind. Didn't wait long enough ^_^
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes