Microsoft Band Fitness Tracker Announced, Available

The wearable market has been around for a few years, with Pebble and Samsung smartwatches … more

Forums Added for the Oppo R5, Oppo N3, and Xiaomi Redmi Note

Just yesterday, Oppo unveiled a pair of rather unique smartphones, the Oppo … more

How to Play Music From Android Wear – XDA TV

Yesterday, we showed you how to do some advanced things with your Moto 360 quite easily … more

Google Updates Play Games, Wallet, Docs, Sheets, Slides, Drive, Google+, and Camera

While we haven’t really had much in the way of … more
Post Reply

[Q] Help with FPSE Metal Gear Solid

OP tiagoSequeira

17th June 2012, 04:52 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 80
 
414 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Can someone point me the right settings and FPSE version for fully working Metal Gear Solid? I tried many different settings I saw around the web but I never got sound to work and that's kind of annoying

SOLVED

EDIT: So I got to the Psicho Mantis part and what should I do if I can't change the controller port? I don't no how to defeat it
Last edited by tiagoSequeira; 19th June 2012 at 07:57 PM.
18th June 2012, 01:08 AM   |  #2  
Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 7
 
52 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Let me tell you what my settings are. The game works great!

For the System menu, I have only the "Force mono core" box ticked
For the Audio menu, I have nothing ticked
For the Video menu, I have the Famelimiter, Forced Landscape Orientation, and Hardware acceleration boxes ticked

Hope this helps!

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

Correction, I have the SPUSYNC box ticked under the Audio menu. Enjoy!
The Following 2 Users Say Thank You to calar714 For This Useful Post: [ View ]
18th June 2012, 09:42 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 80
 
414 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by calar714

Let me tell you what my settings are. The game works great!

For the System menu, I have only the "Force mono core" box ticked
For the Audio menu, I have nothing ticked
For the Video menu, I have the Famelimiter, Forced Landscape Orientation, and Hardware acceleration boxes ticked

Hope this helps!

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

Correction, I have the SPUSYNC box ticked under the Audio menu. Enjoy!

I'll try, if it doesn't work I'll try to download the iso again. Can you tell me where you downloaded it?

Sent from my R800i using xda premium
18th June 2012, 05:30 PM   |  #4  
Junior Member
Flag leicester
Thanks Meter: 10
 
19 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by calar714

Let me tell you what my settings are. The game works great!

For the System menu, I have only the "Force mono core" box ticked
For the Audio menu, I have nothing ticked
For the Video menu, I have the Famelimiter, Forced Landscape Orientation, and Hardware acceleration boxes ticked

Hope this helps!

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

Correction, I have the SPUSYNC box ticked under the Audio menu. Enjoy!

They are the settings I use with spy sync being the most important.
I also like overclocking to 1.6 and play games with open gl.
Have all video setting apart from special frame limiter and busy fix I get 55-60 fps.
Oh you also need boost mode enabled gives me about 15fps more.

Sent from my R800i using xda premium
18th June 2012, 05:34 PM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 80
 
414 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Thanks everybody, for the sound I was missing the spsinc or something, now it works

Sent from my R800i using xda premium
19th June 2012, 07:59 PM   |  #6  
OP Senior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 80
 
414 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Check main post please!
19th June 2012, 10:17 PM   |  #7  
Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 7
 
52 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by tiagoSequeira

I'll try, if it doesn't work I'll try to download the iso again. Can you tell me where you downloaded it?

Sent from my R800i using xda premium

Hey no problem. I downloaded it from emuparadise.org. It's a great website!
19th June 2012, 11:45 PM   |  #8  
OP Senior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 80
 
414 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by calar714

Hey no problem. I downloaded it from emuparadise.org. It's a great website!

That problem was solved thanks. I need help now with Psicho Mantis,

Sent from my R800i using xda premium
20th June 2012, 12:11 AM   |  #9  
Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 7
 
52 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Can you give a little more info to the problem?
20th June 2012, 10:12 AM   |  #10  
OP Senior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 80
 
414 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by calar714

Can you give a little more info to the problem?

If you already played metal gear you might know that in order to default Psicho mantis you have to change the controller (joystick) from port one to port two. I need to know how to do that in fpse. In ps pocket there's an option for that.

Sent from my R800i using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes