Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

ATT 4g lte apn settings question.

OP Grona

17th June 2012, 11:42 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
83 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
I'm running the unofficial CM9 port rom and notice that the ATT 4g lte apn settings aren't set.

Does anyone know what these settings are?

Sent from my HTC One X using xda premium
17th June 2012, 11:45 PM   |  #2  
rohan32's Avatar
Retired Forum Moderator / Recognized Developer
Flag New Jersey
Thanks Meter: 5,046
 
1,986 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Name: ATT PTA
APN: pta
MMSC: http://mmsc.mobile.att.net
MMS Proxy: proxy.mobile.att.net
MMS port: 80
MCC: 310
MNC: 410
Auth: none
APN type: default,mms,supl,hipri
The Following 8 Users Say Thank You to rohan32 For This Useful Post: [ View ]
17th June 2012, 11:55 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
83 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Thanks

Sent from my HTC One X using xda premium
31st July 2012, 08:29 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Sorry, wrong thread!
8th October 2012, 05:50 PM   |  #5  
cushcalc's Avatar
Senior Member
Flag Denver, Colorado
Thanks Meter: 44
 
908 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
More
Quote:
Originally Posted by rohan32

Name: ATT PTA
APN: pta
MMSC: http://mmsc.mobile.att.net
MMS Proxy: proxy.mobile.att.net
MMS port: 80
MCC: 310
MNC: 410
Auth: none
APN type: default,mms,supl,hipri

On my phone under APN type, the only options are Internet+MMS, Internet, or MMS. This was true with stock rom and with Canadian LF4.

How do I get the above options?
8th October 2012, 08:03 PM   |  #6  
DvineLord's Avatar
Senior Member
Flag Bedford, TX
Thanks Meter: 379
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
You add them
11th June 2013, 10:22 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by DvineLord

You add them

OK...I'll ask the dumb question...how/where do you add them to a stock phone (Samsung Exhibit 4G)?

I need to do the same thing...
11th June 2013, 10:58 PM   |  #8  
exad's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 1,438
 
3,361 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ducrider113

OK...I'll ask the dumb question...how/where do you add them to a stock phone (Samsung Exhibit 4G)?

I need to do the same thing...

Typically in your mobile data settings

Settings -> Mobile Data -> access point names. May vary slightly from phone to phone.
The Following User Says Thank You to exad For This Useful Post: [ View ]
11th June 2013, 11:17 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by exad

Typically in your mobile data settings

Settings -> Mobile Data -> access point names. May vary slightly from phone to phone.

Well, that's the problem with my Exhibit 4G...I know where you should be able to add the different APN types but the phone won't let you do it. You are forced to choose between 3 choices...MMS, Internet, or MMS & Internet. There are no other options and no (obvious) way to add other choices. That's the conundrum for me anyway...
11th June 2013, 11:25 PM   |  #10  
exad's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 1,438
 
3,361 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ducrider113

Well, that's the problem with my Exhibit 4G...I know where you should be able to add the different APN types but the phone won't let you do it. You are forced to choose between 3 choices...MMS, Internet, or MMS & Internet. There are no other options and no (obvious) way to add other choices. That's the conundrum for me anyway...

does that phone not have a menu button? if you press the menu button there should be an option to add.

The Following User Says Thank You to exad For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes